Efter dramatisk farvel: - Jasmin er død for mig

Jeg sagde jo til Philip, at kvinderne ville blive vores død, lyder det fra Lenny Pihl Christensen, der onsdag aften røg ud af 'Paradise Hotel'

Lenny er forståeligt nok skuffet efter sit farvel til realityprogrammet. Foto: ANTHON UNGER
Lenny er forståeligt nok skuffet efter sit farvel til realityprogrammet. Foto: ANTHON UNGER
Følg Underholdning

Alderspræsidenten Lenny Pihl Christensen er færdig i ’Paradise Hotel’.

Det står klart, efter han i onsdagens afsnit blev sendt hjem til Danmark. Svigtet af sin bedste kammerat på hotellet, Philip, der skulle vælge en kvinde, som han ville give en dødsmaske.

Børnehjemsdrenge redder topdirektør fra døden: Fandt ham livløs på vejen

Han valgte Lennys faste partner Nanna, og så var det farvel til en af denne sæsons mest farverige karakterer, der beskriver sin skuffelse på en skala fra 1-10 således:

- Det var en blinkende 10’er.

Lenny Pihl Christensen er færdig i årets 'Paradise Hotel'. Foto: ANTHON UNGER
Lenny Pihl Christensen er færdig i årets 'Paradise Hotel'. Foto: ANTHON UNGER
 

Han er ikke tvivl om, hvorfor Philip valgte at gå efter bedstevennen.

- Philip var ikke i tvivl om, hvor jeg ville stille mig. Han var 100 procent sikker på, at han kunne redde sin egen røv, men det var en dum beslutning at smide mig ud, for det åbner spillet på en mærkelig måde med nye gruppedannelser, vurderer 30-årige Lenny Pihl.

Det så du ikke i ’Paradise’: Derfor skulle Maja ofres

Han og Philips historie er en sjælden en af slagsen. De var som pot og pande på hotellet, hvor de blandt andet kravlede nøgne rundt på hinandens kroppe. Men pludselig blev Lenny forført af Simone, som Philip var forelsket i, og så var skaden sket.

Mødet med den evigt glade Philip May var højdepunktet ved at deltage i 'Paradise Hotel', siger Lenny. Foto: ANTHON UNGER
Mødet med den evigt glade Philip May var højdepunktet ved at deltage i 'Paradise Hotel', siger Lenny. Foto: ANTHON UNGER
 

- Hvor meget tror du, det betød for dit farvel, at du kyssede med Simone?

- Det betød alt. Men det er ikke bare på grund af kysset. Det var mere, at Simone siger til Philip, at jeg har svært ved at lade hende være. Det har jeg aldrig sagt, og hun lægger det hele over på mig. Philip har jo først set sandheden, efter det er kommet på tv. Havde han vidst, hvad der var foregået på værelset, var han aldrig gået efter mig. Jeg sagde jo til Philip, at kvinderne ville blive vores død, siger han med et stille grin.

Simone kom imellem vennerne, og det blev fatalt. Foto: ANTHON UNGER
Simone kom imellem vennerne, og det blev fatalt. Foto: ANTHON UNGER
 

Selv om Lenny kyssede med Simone, der den dag i dag er kærester med Philip, som smed Lenny ud af hotellet, så er båndet mellem de to mandlige paradisoer stadig stærkt efter hjemkomsten.

- Vi er bedste kammerater. Vi ses hele tiden og hygger os. Vi havde en lang snak dernede og igen, efter vi kom hjem, så nu snakker vi ikke om de ting mere. Den står 1-1, og så er den lukket, forklarer Lenny.

- Hvad med Jasmin, som du var ret vild med på hotellet. Hvordan har I det i dag?

- Status er, at hun ikke har behandlet mig særlig godt, efter vi kom hjem, så jeg har ikke noget tilovers for hende. Jeg vil ikke gå i detaljer, men hun har behandlet mig som lort, og derfor har jeg ikke nogen relation til hende overhoved. Hun er ligeså død for mig som en lampe, siger han.

'Paradise'-Pernille: Jeg skal giftes

Trods den dårlige oplevelse med Jasmin og det faktum, at den person, han formentlig stolede mest på, smed ham ud af programmet, så er Lenny mere end klar på at tage en tur mere, hvis muligheden skulle opstå.

- Jeg er sindssygt klar på en sæson mere. De ringer bare, jeg betaler selv billetten, griner han.

Mere fra Ekstra Bladet+

Den 4. november 2020 forgreb Danmarks regering sig på demokratiet

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind