Efter monarki-bommert: Paradise-pigerne fik hadefulde kommentarer

Efter gårsdages afsnit af 'Paradise Hotel' har de to debatterende paradisoer Caroline og Christina Maria fået en del kommentarer for deres viden - eller mangel på samme - om monarkiets historie

Se her, hvordan de to Paradise-piger forsvarer deres haltende viden om historie

- Det er lang tid siden, jeg har gået i skole, og jeg er ikke særligt interesseret i historie, siger Christina Maria til sit forsvar, efter nogle mindre heldige udmeldinger om monarki, kongehuset og demokrati.

Reaktionerne kommer efter gårsdagens afsnit af 'Paradise Hotel', hvor pigerne dystede om at blive kåret til Miss Paradise. Her blev de to smukke kvinder sat overfor hinanden i en debat, hvor emnet var monarki.

Ved ikke, hvad det er
Især Caroline gjorde sig bemærket, da hun bekendtgjorde, at monarki ikke umiddelbart var et ord, der eksisterede i hendes vokabularium.

- Selvfølgelig ved jeg godt, hvad det er, men det er altså også ret svært at blive sat op i sådan en debat, og så skulle mene noget hurtigt for eller imod, siger Caroline, da hun onsdag besøger Ekstra Bladet TV til en snak om debatten.

Paradise Hotel Se en ekstra 'fræk' udgave af pigernes kåde bilvask

Se i klippet ovenfor, hvordan de to piger forsvarer debatten

Hitler og 'svimler'
Christina Maria fik en del opmærksomhed fra de tilhørende fyre, da hun stillede op i debatten og blandede både Hitler, et overdimensioneret dødstal og begrebet demokrati ind i sine argumenter imod det ældgamle danske monarki.

- Hvis vi tager Tyskland for eksempel, der havde vi monakisten Hitler, som styrede landet og forsøgte at regere hele verden, så jeg er supermeget imod monarki og helt klart for demokrati, sagde Christina Maria i 'Paradise', mens det høstede både begejstring og forargelse hos drengene.

Paradise Hotel Heftig sex-show i Paradise-poolen

Pinligt at se igen
- Jeg synes ikke, det er så rart at se, for det er pinligt, siger Caroline, da hun genser afsnittet i Ekstra Bladets studie onsdag.

Christina Maria fik masser af ros fra drengene efter sin tale, og det tolker hun som et tydeligt tegn på, at heller ikke de, havde styr på deres fakta.

- Det viser jo bare, at hvis man kan tale og ved bare en lille smule om historie, så kan man overbevise folk om meget.

 

Ved samme lejlighed tog de to smukke Paradise-piger udfordringen op og høstede flotte resultater i Ekstra Bladets monarki-quiz.

35 kommentarer
Vis kommentarer