Annonce:
Annonce:

Gokkesok-Mads gav Lenny et handjob: - Det kildede sgu lidt

Gokkesok-Mads hævder, at han har givet Lenny et handjob i Mexico - og Lenny må krybe til korset og bekræfte den lille 'bromance'

der var alligevel en enkelt episode, som ikke fik lov til at se dagens lys under sæson 13 af 'Paradise Hotel'. Foto: Anthon Unger
der var alligevel en enkelt episode, som ikke fik lov til at se dagens lys under sæson 13 af 'Paradise Hotel'. Foto: Anthon Unger
Annonce:
Følg Underholdning

Når de kåde ungkarle og storbarmede babes slippes løs på det berømte og berygtede ’Paradise Hotel’ kan det gå vildt for sig. Hede romancer, voldsomme fester og dramatiske intriger lader til at være en fast bestanddel af TV 3’s populære realityprogram.

Selv frække sex scener og lystig onani er sluppet igennem tv-producernes – skal vi sige – ret ’store’ nåleøje. Men i dette års udgave af ’Paradise Hotel’ var der alligevel en ganske bestemt episode, som i sidste ende angiveligt blev censureret væk.

Efter dramatisk farvel: - Jasmin er død for mig

Det hævder Gokkesok-Mads i hvert fald i et interview med JuicyPlay. Ifølge den kontroversielle realitydeltager skulle han nemlig have givet Lenny et ’handjob’ på hotellet i Mexico.

Annonce:

- Jeg rev den af på Lenny nede på værelset. Jeg sagde: ’Lenny, kig mig i øjnene … Hvis jeg kan få dig til at få stiv pik, så har du tabt. Men hvis den forbliver slap, så har du vundet.’ Og så kunne jeg mærke, at den sgu blev lidt tyk. Så tænkte jeg også, at inden den blev helt stiv og lang, måtte jeg sige: ’Du har tabt, Lenny!’ fortæller Mads, der ærgrer sig over det ikke blev vist på tv.

12 år med 'Paradise Hotel': Det brugte vi pengene på

Artiklen fortsætter under billedet ...

22-årige Mads Bryrup fra 'Paradise Hotel'. Foto: TV3
22-årige Mads Bryrup fra 'Paradise Hotel'. Foto: TV3

Nu rammer Gokkesok-Mads dit tv

’Det kildede sgu lidt!’
Lenny bekræfter over for Ekstra Bladet, at den lidt pikante sceance rent faktisk fandt sted under optagelserne til ’Paradise Hotel’. Men ifølge den festglade Paradiso overdriver Mads dog en anelse:

- Den er sgu god nok. Men det skete i en sjov sammenhæng. Han stod ikke bare og spillede pik på mig, forsikrer Lenny.

- Jeg havde jo været dernede i 15 dage på det tidspunkt, og han spurgte mig, om jeg havde kneppet nogle? Eller om jeg havde onaneret på hotellet? Hvortil jeg svarede, at det havde jeg ikke.

'Paradise'-Jasmin afslører: Her er sandheden om Lenny og mig

Annonce:

- Mads ville væde med, at han kunne give mig stiv pik på stedet, og det var jeg overbevist om, han ikke kunne. Han sagde: ’Kig mig i øjnene,’ og så stod han og aede den både foran og på siden, mens vi stod og flækkede af grin. Men lige pludselig, begyndte den sgu at kilde lidt, lyder det fra Lenny, der også kunne fortælle, at Nanna var til stede på værelset, da den lettere bizare ’bromance’ udspillede sig – så at sige …

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Mads, men ifølge Lenny var de begge klar over, at der var chance for, at det ville blive vist i fjernsynet. Det eneste, der irriterer ham, er bare, at Gokkesok-Mads’ smører tykt på i hans seksuelle anekdote.

Caroline træt af onani-navn: Nu får hun et nyt

- Jeg har sagt til ham, at han ikke skal snakke så meget. Han har nogle alt for vilde udtalelser. Men det er godt, at der er kommet en afklaring på det nu, griner Lenny til Ekstra Bladet, inden han smutter i byen for at give den gas, så han kan lægge den specielle historie bag sig.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Vi synes, Lars Løkke mangler skam i livet
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: