Hed pigesnav i Paradise blæser Philip omkuld

De to 'Paradise'-deltagere Malene og Simone overrasker i aftenens afsnit med et saftig og frækt kysseri, der overrumpler en forbløffet Philip

'Paradise'-Philip plejer vel nok at have en rap replik klar fra gemmerne til en hver given lejlighed, men i aftenens afsnit formår to af tv-programmets yndige kvindfolk alligevel at gøre deres kære modstander og paradiso-kollega mundlam for en stund.

Efter dagens rytmiske udfordring er veloverstået og rapbattle-konkurrencen har fundet sit vinderhold er det atter engang blevet tid for de lystige og festglade deltagere til at slå sig løs med fest og farver til partymusik på 'Paradise'-hotellet.

I baren sidder Philip og fjanter løs med både Malene og Simone. Og hurtigt for den livsglade trio døbt deres lille fællesskab for intet ringere end 'dejlig-klubben'.

- Jeg skåler lige for vores klikke, det er os tre, det er vores bande! udbryder Philip, inden han slår fast:

- Det er kun for de dejlige, det er os tre, siger han, mens de to piger enstemmigt tilslutter sig hans hyldest til de tre.

Her kollapser Paradise-deltager for åben skærm

'Skal vi bolle?'
Festlighederne kører ufortrødent videre med farverige drinks og fuld bas på højtalerne. Philip forsøger da også lige at afprøve sine tysk-kundskaber på Malene med to lumre spørgsmål og en halv-gebrokken udtale:

- Skal vi bolle? Du har store skamlæber? forsøger han sig frem, men indrømmer dog også, at han virkelig er elendig til det tyske sprog, og at ekstra-lektioner tilbage i folkeskolen egentlig kun gjorde ham klogere på tyske slager-hits.

På et tidspunkt falder forsamlingen dog lidt til ro og søger hen mod de bløde sofaer.

Den ene af 'dejlig-klubbens' to kvindelige medlemmer – Simone - ser i et kådt øjeblik sit snit til at luske en sjofel replik af sted mod Malene.

- Det kunne godt være, vi skulle overveje at være sammen, når vi kommer hjem Malene? lyder det fra Simone.

'Paradise'-Jasmin afslører: Her er sandheden om Lenny og mig

Hedt kysseri
Her kommer Philip ikke overraskende på en god idé og forsøger snedigt at liste de fleste mandlige 'Paradise'-deltageres drømmescenarie ind som en uskyldig opfordring:

- Hvad nu hvis i to kysser hinanden?

Der skal ikke meget betænkningstid til for Malene, før hun kækt tager imod den lille, frække udfordring. Og herefter står den på hedt kysseri mellem de to piger – til Philips store begejstring.

- Yes, det er perfekt! Uhm… er det eneste han kan få fremstammet, mens han er ved at tabe kæben.

TV: Se Nanna og Jonas spytte deres lynhurtige og spydige rim i fjæset på hinanden i aftenens rapbattle-konkurrence:

Efter dramatisk farvel: - Jasmin er død for mig