Julie raser over Paradise-exit: Ren manipulation

Julie Carole fra Paradise Hotel kalder Paradise-produktionen for 'uprofessionel' og 'respektløs' og raser over den måde, hendes exit blev fremstillet

Julie raser over den måde, hendes Paradise-exit blev vist (Foto: Anthon Unger).
Julie raser over den måde, hendes Paradise-exit blev vist (Foto: Anthon Unger).

Manupulation og respektløs og uprofessionel behandling af deltagerne.

Julie Carole fra dette års Paradise Hotel, som røg ud af programmet til parceremonien torsdag, raser på sin blog over produktionen af TV3-programmet.

Hun mener, at TV3 har manipuleret med hendes exit i showet.

- (...)TV3 har twistet situationen til noget helt andet, end den var – som om Mathias smed mig ud og valgte Caroline frem for mig. Nej, det gjorde han ikke, skriver hun på sin blog og fortsætter:

- Mathias er min bror og et godhjertet, omsorgsfuldt og helt igennem fantastisk menneske, og han ville aldrig nogensinde dolke mig i ryggen på den måde. Så hvordan TV3 end vælger at udstille ham, så lad være med at tro på det!, skriver Julie på bloggen.

Paradise Hotel Årets Miss Paradise bedømmer tidligere vindere

Julie: Jeg havde fået nok
Hun forklarer, at hun selv havde bedt om at blive smidt ud af programmet. Hun ønskede nemlig ikke længere at være på hotellet.

- (...)Jeg havde fået mere end nok af produktionens uprofessionelle og respektløse måde at behandle os deltagere på! Jeg gik ind i programmet vel vidende, at det ville være hårdt og absolut ingen dans på roser, men jeg havde trods alt forventet meget mere professionalisme fra produktionens side, skriver Julie Carole.

Paradise Hotel Paradise-pigerne får 6/7 rigtige: Kan du slå dem?

Hun havde siddet sammen med Mathias og Caroline, hvor de havde aftalt, at Mathias skulle sende hende hjem til parceremonien. Det blev bare aldrig vist på tv.

TV3: Sådan er det indimellem
Ekstra Bladet har talt med programdirektør på TV3 Kenneth Kristensen, som fortæller, at han tager Julie Caroles udmelding til efterretning.

- Der har været mange sæsoner af Paradise, og sådan er det indimellem. Der er mange, der har haft deres livs oplevelse, men indimellem er der også nogen, der af forskellige årsager ikke har det.

Paradise Hotel Paradise-gutterne hopper i dametøjet

Afviser Julies beskyldning
- Hun siger, at produktionen er uprofessionel og respektløs. Hvad siger du til det?

- Det kan jeg ikke genkende. Man kan ikke tage en oplevelse væk fra folk, men det kan jeg fortælle med sikkerhed, at de ikke er. Jeg havde selv fornøjelsen af at være i Mexico og overvære produktionen, siger Kenneth Kristensen.

- Produktionen går op i det her med liv og sjæl - de er så professionelle, for det ville ikke kunne lade sig gøre at lave så stor en produktion, hvis ikke man var professionel.

- Er der noget, den ikke er, så er det uprofessionel, lyder det.

19 kommentarer
Vis kommentarer