Kærlighed efter Paradise: Er Patrick og Michelle blevet kærester?

Der er ikke nogen tvivl om, at der har været en heftig flirt mellem Patrick og Michelle på Paradise Hotel. Men hvordan er deres forhold i dag, er de kærester? Se mere herunder

Først var det en uskyldig flirt. Så blev det til kys og sex, og nu er de Paradise-kærester på hotellet.

Men hvordan står det til, når kameraerne er slukket, og de to har pakket kufferterne for at vende hjem til lille Danmark igen. Er de blevet kærester?

Hør svaret i indslaget foroven

TV3underholdning Paradise-Caroline onanerer i håndjern foran fem andre

Stikker helt af i år
Der er i hvert faldt ikke nogen tvivl om, at der er masser af sex på Paradise Hotel. Ikke kun imellem Patrick og Michelle men også blandt de mange andre deltagere.

Tilbage i 2012 skrev Michaela Krigsager speciale og artikler om Paradise Hotel. Her kaldte hun programmerne for kvalmende, ubehagelige og grimme.

-  Jeg ved ikke, om det bare er mig, der er blevet mere gammelsur, men det er en sørgelig udvikling, sagde hun dengang til Politiken.

Den holdning står hun ved i dag. Programmet er siden hen blevet endnu vildere med pool-sex, oralsex og masse-onani. En udvikling som vækker bekymring.

- Sex og nøgenhed fylder meget i programmet, og der kan være nogle unge mennesker som måske misfortolker de signaler.

Går Paradise Hotel for langt i år? Se hele debatten mellem Michaela Krisager og Paradise-deltagere Frederik og Patrick herunder

11 kommentarer
Vis kommentarer