Annonce:
Annonce:

Michelle: Jeg tog sejren fra Patrick

Michelles fuldskab kostede hende og Patrick sejren

- Jeg har svigtet både Patrick og Joaquin, siger Michelle. (Video: Julie Nolsöe)
Annonce:
Følg Underholdning

Den 18-årige Silkeborg-pige var torsdag aften til 'Paradise Hotel'-finalen deprimeret over, at hun havde været med til at koste sejren for sig selv og sin 'Paradise'-kæreste, Patrick.

- Patrick fortjener mere end nogen anden at vinde det her program, så jeg er rigtig ked af at have taget det fra ham, siger Michelle.

Paradise-Mathias tog alle pengene: Caroline er ikke et sødt menneske

Den sidste aften på hotellet drak Michelle sig plakatfuld og undlod at sige undskyld til Joaquin for at have fravalgt ham til fordel for Patrick. Den brandert kostede Patrick og Michelle sejren, da en hævngerrig Joaquin endte med at stemme på Mathias og Caroline som vindere. En beslutning, som Patrick trods sit nære venskab med Joaquin, stadig har svært ved at forstå.

- For mig betyder kærlighed mere end had. Jeg synes, det, han og jeg har, burde have fyldt mere end hans had til Michelle, siger Patrick i tv-klippet herunder, hvor han også fortæller om Michelles andel i, at han ikke står som vinder af 'Paradise Hotel 2016'.

Joaquin fortæller, hvorfor han traf sit kontroversielle valg i Mexico, og hvordan hans forhold er til Michelle i dag. Se tv-klippet herunder

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Det er farligt at leve, du kan dø af det
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: