Nu rammer Gokkesok-Mads dit tv

Jeg laver ikke andet end problemer derinde, siger Mads Bryrup

Følg Underholdning

Det populære TV3-program ’Paradise Hotel’ har skabt masser af farverige personligheder gennem årene, og nu ser endnu en ud til at være på vej.

Mads Bryrup – også kendt som Gokkesok-Mads – tjekker ind i programmet torsdag aften, og det kommer ikke til at gå stille for sig. Mads har nemlig et kontroversielt syn på kvinder, som han fortalte om, da Ekstra Bladet mødte ham på den røde løber forud for programmets start.

- Jeg har fundet på et nyt ord. I stedet for at kalde kvinder for kvinder, så kalder vi dem for gokkesokker, for det er noget, man tørrer af i, og så smider man lortet væk, og så er det på tide med noget nyt, sagde han tilbage i februar.

Ny 'Paradise-deltager' chokerer: Kvinder er gokkesokker, man smider hurtigt væk igen

Nu er det hans tid til at entrere programmet, og det bliver ikke kedeligt. Allerede fra start markerer han sig over for de andre deltagere ved at kalde kvinderne for gokkesokker. Han udtaler også bramfrit, at han slet ikke stoler på det modsatte køn.

Da Ekstra Bladet får Mads Bryrup i røret, griner han. For det bliver ikke kedeligt.

- Jeg laver ikke andet end problemer derinde. Det er derfor, jeg er der. Jeg har set programmet før, og folk er jo så fucked up i hovedet. De siger, de elsker hinanden efter én dag, så jeg ville bare lave noget godt tv. Det var mit mål. Og så få en gratis ferie, siger Mads Bryrup.

Caroline træt af onani-navn: Nu får hun et nyt

I nakken har han tatoveret ’Trust no bitch’, men det er ikke kun kvinder, han kan have problemer med.

- Lige den tatovering er 100 procent blevet til på grund af gokkesokkerne. Det er ikke let at stole på kvinder, men det er måske også kørt lidt op det hele. Man kan ikke stole på nogen, og det gælder ikke kun kvinder, siger han.

Nye Paradisoer sviner Onani-Caroline: - Hun er røvsyg

- Du kaldte også kvinder for gokkesokker, da vi mødte dig til gallapremieren. Hvor er dit filter, Mads?
- Det var planlagt. Da jeg så Ekstra Bladet, tænkte jeg, at nu stjæler jeg showet. Og det gjorde jeg jo. Måske der har været negativ omtale, men mange synes, det er sjovt. Jeg er bare ikke så passiv. Jeg er nok mere en, man enten elsker eller hader. Der er intet midt imellem. Jeg tager håndværker-humoren med mig til hotellet, siger han.

Læserne raser over nedladende Gokkesok-Mads

Ifølge Mads Bryrup har hans kvindefjendske udtalelser faktisk haft en overraskende effekt.

- Jeg har fået sindssygt mange tilbud fra kvinder. Flere end jeg nogensinde har fået før. De spørger, om jeg ikke vil komme hjem til dem og se film og sådan noget, påstår han.

Mere fra Ekstra Bladet+

'Tøsedrengen'

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind