Onani-Caroline fortsætter: Du har en lille, nuttet tissemand, Mathias

Kampen mellem Paradise Hotel-parret fortsætter

Caroline var helt knust, efter finalen var blevet vist for offentligheden

Caroline Petersen, også kendt som Onani-Caroline, er ikke færdig med at sende hentydninger til størrelsen på den tidligere knalde-partner Mathias' kønsorgan.

For kort tid siden lagde hun et billede af sig selv på Facebook, hvor hun står med den troskabskugle, som Mathias smed, hvorefter han alene fik de 450.000 kroner.

'Jeg troede ikke, du havde flere chokerende små ting at byde ind med, efter jeg havde set din nuttede tissemand, men her formåede du virkelig at tage fusen på mig. Stort til lykke, Mathias', skriver hun til billedet.

Overfor Ekstra Bladet uddyber hun sin ageren på Facebook.

Mathias får atter med grovfilen af kvinden, han snød. (Arkivfoto: Anthon Unger).
Mathias får atter med grovfilen af kvinden, han snød. (Arkivfoto: Anthon Unger).
 

- Det var lige der, jeg havde fået det at vide, at han røvrendte mig. Han har udtalt sig om, at han er ligeglad med mig, så jeg tager bare pis på ham, siger Caroline til Ekstra Bladet.

Frederik fortryder intet fra Mexico. (Foto: Ekstra Bladet) Paradise Hotel Paradise-Frederik indrømmer: Jeg har haft sex med...

Hun uddyber:

- Det er meningen, at mit ansigtsudtryk forklarer min reaktion på at se hans lille pik. I virkeligheden var det jo mit ansigtsudtryk, da han snød mig, men jeg prøver at tage pis på det hele. Hele pointen er, at jeg ikke længere gider at græde snot, men nu tager pis på det hele. Og så er det ikke nogen hemmelighed, at hans pik også er lille. Og i og med han har udtalt til alle medier, at han har udnyttet mig og brugt mig i så lang tid, synes jeg virkelig at mit comeback om ham er sødt, og sjovt.

Michelle brugte en stor del af aftenen til 'Paradise Hotel'-finalen på at græde over det valg, hun foretog i Mexico for et halvt år siden. (Foto: Ekstra Bladet) Paradise Hotel Michelle: Jeg tog sejren fra Patrick

Hun har tidligere kaldt Mathias' pik for lille og dengang svarede han, at have sex med hende svarede til at kaste et kosteskaft ind i K.B. Hallen.

- Den er jo gammel. Og det skal han jo sige, efter at jeg har sagt, at han har en lille en. Men det gør stadig ondt at tænke på. Han vidste, jeg havde følelser for ham. Men fuck ham, siger Caroline.

Paradise Hotel Paradise-Mathias tog alle pengene: Caroline er ikke et sødt menneske

Mathias ligger ikke søvnløs på grund af det nye angreb.

- Jeg er ligeglad, siger han til Ekstra Bladet.

- Også selvom hun siger, du har en lille pik?

- Det skal hun da have lov til at sige. Jeg er røvligeglad. Jeg har vundet 450.000 kroner, lyder det fra Mathias.

Mathias sendte også en sviner af sted mod Caroline til Paradise Hotel 2016-finalevisningen

167 kommentarer
Vis kommentarer