Paradise-deltager i tårer: Her ser han voldsomt styrt første gang

Den populære Paradise-deltager Patrick måtte i aftenens afsnit hastes på hospitalet efter et voldsomt fald. Nu ser han de dramatiske minutter for første gang, og det bringer følelserne frem i den unge fyr

Et vådt gulv og alkohol i kroppen er en meget farlig kombination. Det måtte Patrick Brylov, der deltager i dette års Paradise Hotel, sande, da han mistede balancen i aftenens afsnit af det populære program.

Foran to andre deltagere, Theis og Sine, ryger den 24-årige kostvejleder i gulvet med hovedet først.

Philip og Patrick hygger sig med et fællesbad. (Screendump) Paradise Hotel Paradise: Philip og Patrick i bad sammen

Det ser meget voldsomt ud både for de andre deltagere og for seerne. Patrick bliver slået bevidstløs, og selvom selve faldet ikke er blevet filmet, er det tydeligt, at det gør meget ondt på ham efterfølgende.

Ekstra Bladet TV har mødt den uheldige deltager, og han har endnu aldrig selv set optagelserne fra uheldet. Derfor bliver han også meget påvirket, da han ser klippet.

Se hans reaktion i klippet over artiklen!

Danske kendte TV: Her er paradiso lige ved at brække sig...  

Som om flere brud i ansigtet og en slem hjernerystelse ikke er voldsomt nok i sig selv, og Patricks uheld samtidig kostede ham deltagelsen i programmet, så var han faktisk ude for endnu en ulykke i Mexico - En ulykke, han stadig har mén efter i dag.

Det fortæller han, da han endelig får talt ud om hele episoden:

Selvom det ikke helt blev, som den unge paradiso havde drømt om, da han tog hjemmefra, så tænker Patrick stadig tilbage på deltagelsen i programmet som en stor oplevelse.

- Det var en super god oplevelse! Jeg har virkelig fået nogle gode venner, og jeg var meget taknemmelig for at få så meget tid derinde, som jeg nu engang gjorde, siger han.

Paradise Hotel Paradise-Monique i fræk body tequila

Selvom det voldsomme uheld også har fået ham til at tænke sig lidt om, så har Patrick ikke tænkt sig at sige eller gøre noget anderledes fremover.

- Det kan jo ske for alle. Så er det sådan set lige meget, om man er fuld eller ædru. Det kan jo lige så godt ske hjemme på dit eget badeværelsesgulv, fortæller han.

Rikke Gøransson i midten er igen værtinde for 'Paradise Hotel'. (Foto: Anthon Unger) TV Her er de nye Paradise Hotel-deltagere

43 kommentarer
Vis kommentarer