'Paradise'-Jasmin afslører: Her er sandheden om Lenny og mig

Hun har nægtet at uddybe forholdet - indtil nu

Foto: Anthon Unger.
Foto: Anthon Unger.
Følg Underholdning

Jasmin gjorde Lenny blød i knæene i 'Paradise Hotel', hvor han skulle kæmpe hårdt for at bare at få et kys af hende. Til sidst vandt han kampen, og de to kyssede flere gange i hotellets kroge. 

De to hyggede tilsyneladende på hotellet, men efter hjemkomsten har Lenny fortalt, at de to ikke ser noget til hinanden længere.

- Status er, at hun ikke har behandlet mig særlig godt, efter vi kom hjem, så jeg har ikke noget tilovers for hende. Jeg vil ikke gå i detaljer, men hun har behandlet mig som lort, og derfor har jeg ikke nogen relation til hende overhovedet. Hun er ligeså død for mig som en lampe, siger han.

Line Baun: Det går lige i trussen

Jasmin har hidtil nægtet at kommentere, om hun mener, at de to har et forhold i dag, men nu kan hun ikke holde sig tilbage længere.

- Jeg har ikke følt mig klar til at udtale mig før nu, da det er et meget privat emne for mig. Men jeg er kommet til den konklusion, at jeg også føler, at det er på tide, at folk hører tingene fra min side, skriver paradisoen på sin blog.

Ikke forelsket
Jasmin understreger, at hun ikke blev forelsket i Lenny i på hotellet i Mexico, men at hun synes, at han var en sød og sjov person.

- Jeg er en pige, som har svært ved at give mig fuldt ud til et andet menneske - så ordet 'forelsket' er et meget stort ord at bruge for mig. Jeg var måske blevet lidt glad for Lenny, men jeg kan ikke få så stærke følelser for en person på så kort tid, uddyber hun på bloggen.

Line Baun: Glad for mine store bryster

De to paradisoer har ifølge Jasmin set hinanden efter optagelserne, og selv om de har prøvet at få tingene til at fungere, føler hun ikke, at det er lykkedes.

- Vi har prøvet at få det til at fungere mellem os, men uden tillid og respekt - så synes jeg, det er svært at se optimistisk på, at der skulle blive et 'os', skriver hun og fastslår:

- Jeg er udmærket klar over, at jeg ikke altid er nem at have med at gøre, men jeg vil hellere være alene og have det godt, end at skulle være sammen med en - og være bange for at blive såret gang på gang.

Hun skriver samtidig, at hun ikke har lyst til at uddybe situationen yderligere.

Mere fra Ekstra Bladet+

Den 4. november 2020 forgreb Danmarks regering sig på demokratiet

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind