Paradise-Jonas benægter minut-sex

- Benægt! Det er hotellets score-fyrs svar på aktiviteterne under lagnet med Christel i går

Jonas har svært ved at løbe fra, hvad der skete under lagnerne med Christel. (Foto: TV3)
Jonas har svært ved at løbe fra, hvad der skete under lagnerne med Christel. (Foto: TV3)

Ups! Opdaget i akten. (Foto: TV3) Paradise Hotel TV: Så er der sex på 'Paradise Hotel'

I aftes var der for første gang lagenakrobatik i årets 'Paradise Hotel', men selv om det blev en forkortet omgang afbrudt af Nanna efter et minut, så erkender Jonas over for Nanna, at han nåede hele vejen med Christel.

Dog har han lidt svært ved at bekræfte det over for Sandra, som han tidligere har flirtet med. Og han vil stadig have, at Side 9-pigen, som er i farezonen og risikerer at ryge ud, skal stille sig bag ham i aftenens parceremoni.

- Jeg knaldede ikke med Christel, siger Jonas til Sandra, der dog er utryg.

- Jeg har ikke lyst til at blive smidt ud på grund af Christel, siger en sur Sandra i klippet herover.

Paradise Hotel Første kys på Paradise Hotel

Men også hotellets selvudnævnte kloge-Åge, Theis, har planer for taktikken i aften. Han vil nemlig have, at Sandra skal stille sig bag ham, så han kan blive regnet for én, man kan stole på.

Paradise Hotel Paradises kloge fyr taler 'fisse'-fornemt

- Jeg har helt styr på det. Jeg siger til de andre, at jeg ikke stoler på min gruppe. Den turnerer jeg rundt med, lyder det fra Theis til Jonas, Christel og Nanna.

- Theis tror, han er rigtig stærk og rigtig klog taktisk, Men det tror jeg ikke, han er, siger Jonas til kameraerne i kllippet herunder. Se hvem af fyrene, der narrer hver i aftenens parceremoni på TV3 klokken 22.

 

 

 

Ønsker du at se mere til 'Paradise Hotel'? Se gårsdagens program hver dag fra klokken 16 på ekstrabladet.dk, og du kan se 'Paradise All Inn' på ekstrabladet.dk klokken 22.50 i aften.

8 kommentarer
Vis kommentarer