Paradise-Julie på 21: Derfor vil jeg steriliseres

Julie Carole, nøgenmodellen fra reality tv-serien 'Paradise Hotel', skal steriliseres i en alder af kun 21 år. Her fortæller hun hvorfor

Her ses Julie i januar, hvor hun var en af de 12 nominerede til 'Årets Side 9-pige'

Den sexede Paradise Hotel-deltager og tidligere side 9-pige Julie Carole skal steriliseres 19. maj.

I et interview med Ekstra Bladet fortæller Julie Carole, at hun først havde en kobberspiral, men at den gav hende smerter og kraftig menstruation. Så gik hun over til p-piller, men hun er træt af fylde sin krop med kemi og hormoner, der kan give blodpropper. 

- Jeg hader tanken om, hvad de gør ved min krop, og at det er noget unaturligt. Selvfølgelig kunne man bruge kondom og alt det her, men jeg er i fast forhold. Når jeg er overbevist om, at jeg vil ikke have børn, hvorfor skal jeg så bruge alle de her unaturlige ting? Så kan jeg lige så godt bare få det gjort, fortæller hun.

Fortalte om sterilisation på blog
Julie Carole har vidst i mange år, at hun ikke ville have børn. Da hun traf beslutningen om at blive steriliseret, delte hun sin beslutning på sin blog, fordi hun vil gøre op med tabuet om at vælge børn fra.

'Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg aldrig har ønsket mig børn og at jeg er mere end overbevist om, at jeg aldrig kommer til det. Jeg ved at mange vil modsige mig på den her, men nogle ting kan man sgu bare mærke, og det kræver i virkeligheden ikke anden forklaring end "fordi sådan er dét! Bum!"' skrev hun.

Hun forklarede, at hun allerede i en alder af 14-15 år mærkede, at børn ikke sagde hende noget. Som 18-årig begyndte hun at tænke på at blive steriliseret. Dengang kunne hun ikke, fordi man skulle være 25 år for at få foretaget proceduren.

For et par år siden blev det lovligt i Danmark at blive steriliseret fra man er 18. Hvis man er mellem 18 og 25 år, skal man dog gå gennem en venteperiode på et halvt år.

Længere nede i teksten smider Julie Carole alle kludene. Foto: Christian Thøgersen Underholdning Her viser Paradise-Julie (næsten) alt frem

Det har hun nu gjort. Hun er stadig overbevist om, at hun vil hellere have sin frihed til at være spontan og forfølge sine drømme end at få børn.

'Jeg får at vide, jeg decideret er sindssyg'
Men Julie Caroles beslutning om at blive steriliseret er blevet mødt med mange fordomme på sociale medier og i private emails.

- Jeg får at vide, jeg decideret er sindssyg. Det, synes jeg bare, er forkert, siger hun.

- Hvis en pige på min alder kommer og siger, at nu har hende og kæresten fundet ud af, at de gerne vil have et barn sammen, så er det jo mega fantastisk og mega spændende og alt det her. Hvis en pige på min alder kommer og siger, at hun har valgt børn fra, så er det pludselig fuldstændig grotesk og dybt godnat og hun er vanvittig oven i hovedet og det er helt forkert, og jeg har ikke tænkt mig om, og jeg kommer til at fortryde det. Så er jeg for ung til at tage sådan en beslutning. Så hagler det sgu ned over én med skepsis og hadefulde kommentarer, siger hun.

- Jeg synes, at det er forkert, at det ene bliver set som normalt og det andet som unormalt. Er det ikke lige normalt, om man vælger at få børn eller ikke at gøre det?

Cirka 5000 kvinder lader sig sterilisere hvert år i Danmark. Undersøgelser viser, at op mod 40 procent af unge kvinder fortryder. Derfor opfordrer Netdoktor også til, at man tænker sig godt om først.

'Derfor skal du på forhånd gøre dig klart, at sterilisation stadig må betragtes som et farvel til muligheden for senere at få børn. I den forbindelse skal du tænke på, at selv om du er 100 procent sikker på din beslutning i dag, kan der ske ting senere i dit liv, som vil gøre, at du fortryder beslutningen. Og så er det måske for sent,' står der på hjemmesiden.

Hemmelig kendis-kæreste støtter
Når Julie Caroles operation finder sted med kikkertmetode den 19. maj, bliver det til stor skuffelse for mange mandlige fans, der gerne havde set Julie Caroles give sine gener videre til en ny generation.

(Artiklen fortsætter under billedet)

 

 

Men beslutningen er OK med Julie Caroles nye kendis-kæreste. Han er noget ældre og har en datter på tre år i forvejen, siger hun. 

- Han synes, det er min krop og mit valg. Han støtter mig i det, siger hun.

- Vi har da vendt det. Han tog det meget stille og roligt. Jeg gjorde ligesom klart lige fra start af, at det var sådan, jeg havde det, og det var helt fint... Det har jeg gjort med alle de kærester, jeg har haft. Noget af det første, jeg har sagt er bare, 'Du skal ikke regne med at få børn med mig.'

Til gengæld har Julie Carole det fint med at være pap-mor for kærestens datter. Hun vil dog ikke afsløre, hvem den nye kæreste er.

- Det er sådan lidt hemmeligt endnu, siger hun.

Julie er ikke længere single. (Foto: Christian Thøgersen). Danske kendte Paradise-Julie dater hemmelig kendis

Se mere af Julie her

1 af 2 Julie Carole fra Paradise Hotel er 21 og skal steriliseres om knap tre uger. (Foto: Christian Thøgersen)
2 af 2 Julie Carole fra Paradise Hotel er 21 og skal steriliseres om knap tre uger. (Foto: Christian Thøgersen)
146 kommentarer
Vis kommentarer