Paradise-Kasper om lynsex: 'Det var pinligt'

Paradise Hotels 'One Minute Man' er ikke ligefrem stolt over sin lynpræstation under lagenerne

(Foto: Anthon Unger)
(Foto: Anthon Unger)

Mandag lykkedes det endelig Kasper at lokke Anna Katrine med i seng, men lagengymnastikken fik en brat afslutning, da Kasper kun kunne holde 60 sekunder.

- Det bliver du simpelthen nødt til at tage som en kompliment, sagde en pinlig berørt Kasper til den skuffede Anna Katrine efterfølgende.

Kasper fra Paradise er en meget hurtigt mand. (Foto: Anthon Unger) Paradise Hotel Ny One Minute Man på Paradise Hotel? Se Kaspers lynorgasme

Det er da også en noget flov Kasper, Ekstra Bladet fanger over telefonen, dagen derpå at hans lynpræstation er blevet vist på tv-skærme landet over.

- Hvis man endelig skal have sex på tv, så må det gerne være et ordentlig knald, griner Paradise-deltageren, som har en god forklaring på, hvorfor det gik lidt for hurtigt.

Sex & samliv Sexolog-hjælp til Paradise-Kasper: Sådan holder du længere

- Det var pinligt, men altså man er nede i varmen og omgivet af flotte piger med meget lidt tøj på hele tiden, og så var der gået lang tid uden at få gjort noget ved det, og da det så endelige skete, så skete det lige lidt for hurtigt, fortæller Kasper.

Kasper fra Paradise er en meget hurtigt mand. (Foto: Anthon Unger) Paradise Hotel Ny One Minute Man på Paradise Hotel? Se Kaspers lynorgasme

Efter Kasper og Anna Katrines korte intime seance, siger Kasper, at Anna Katrine skal tage det som en kompliment. En undskyldning Kasper morer sig over i dag.

- Det er ærlig talt bare for at redde den på bedst mulig måde. Jeg tror dog ikke, hun tog det som en kompliment, griner han.

Paradise Hotel Paradise-gutterne hopper i dametøjet

Kaspers korte sex-debut på skærmen har da også fået latteren i gang hos Kaspers kammerater.

- Jeg har fire roomies, som synes, det er noget af det sjoveste i hele verden, og jeg er ret sikker på, at når jeg kommer på arbejde her om lidt, så synes de helt sikkert også, at det er noget af det sjoveste i hele verden.

Du kan se eller gense Kaspers korte intime seance med Anna Katrine øverst oppe.

Julie raser over den måde, hendes Paradise-exit blev vist (Foto: Anthon Unger). Paradise Hotel Julie raser over Paradise-exit: Ren manipulation

I aftenens program af Paradise Hotel er det dagen derpå for Kasper og Anna Katrines hyggelige stund under lagenerne.

Og derfor skal Kasper selvfølgelig diskutere sine evner i sengen med resten af drengene på hotellet.

Se snakken om Kaspers evner herunder og se hele programmet i aften klokken 22.00 på TV3.

Kendte KÆMPE billed-pakke: Topløse Paradise-piger (og drenge med store tusser)

11 kommentarer
Vis kommentarer