Paradise-pigerne får 6/7 rigtige: Kan du slå dem?

Det gik hedt for sig i gårsdagens Paradise-program, da kamphønsene Caroline og Christina Maria, som led i et 'debat-tema', blev bedt om at tale henholdsvis for og imod monarki. Vi gav dem derfor chancen for at debattere på ny. Se med nedenfor og find ud af, hvor mange spørgsmål, du selv kan svare rigtigt på

Se pigernes svar i Ekstra Bladets monarki-quiz

Særligt Caroline fik problemer, da hun i går aftes i Paradise Hotel skulle beskrive de gode ting ved et monarki. Under debatten kom Paradise-fyrene med høje tilråb, og Caroline så noget presset ud, da Christina Maria lod til at vide alt om monarkiet - i hvert fald ifølge de mandlige paradiosoer.

Men havde Christina Maria så meget mere styr på det end Caroline?

Her til eftermiddag gæstede de to piger fra Paradise Hotel studiet hos Ekstra Bladet til endnu en test på viden og argumentation, og nedenfor kan du lyn-teste dig selv, og ovenfor finde ud af, om du er lige så skrap som en Paradise-deltager, når pigerne giver os deres svar.

Her kan du se pigerne i en helt ny battle, når de skal debattere om de gode og dårlige ting ved at deltage i reality-programmer som Paradise Hotel.

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.

1 af 3 
2 af 3 (Foto: TV3)
3 af 3 
94 kommentarer
Vis kommentarer