Sanger tjekker ind på Paradise Hotel

Manden bag årets titelmelodi, Kevin 'Bro' Andreasen, inviterer til fest i aftenens afsnit, men giver gæsterne noget af en overraskelse efter

Da produktionen bag Paradise Hotel gav gæsterne mobiltelefoner for første i programmets historie, åbnede de op for en helt nye 'verden' på hotellet, der i de foregående 13 sæsoner kun har haft avanceret teknologi, når nye gæster skulle tjekke ind.

En af de største fordele for deltagerne må være, at de ikke skal luske rundt i samme omfang som tidligere, hvis de skal lægge skumle planer eller være intime uden at blive opdaget.

Men allerede i første afsnit, hvor telefonerne var deltagerne i hænde, blev fornyelsen brugt af produktionen, hotellets gæster fik en invitation til middag og fest om aftenen af 'Bro'.

Vi ser deltagerne knokle hver især med at få solgt sig selv bedst. Men hvem ender med at komme med? Og har 'Bro' et es i ærmet til gæsterne?

Sprut, snav og styrt
Efter aftenens middag er der fest - og det er med stort F! Stemningen i baren er så tæt og intim, at hvis hotellet havde sine egne meteorologer ville de melde om ualmindelig tæt tåge med frygt, for at mosekonen ville dukke op i horisonten.

Til aftenens fest får en af gæsterne lige en tand for meget at drikke - og samtidig 'teten' for 'årets brandert' indtil videre.

'Paradise'-deltager: Min familie får trusler

Paradise Hotel ruller igen: Se skandalerne fra tidligere sæsoner

0 kommentarer
Vis kommentarer