TV: Paradise-Monique hader falske piger: Har selv silikonebryster

I aftenens sæsonpremiere af Paradise Hotel meldte deltageren Monique klart ud, at hun ikke kan lide kunstige piger. Overfor Ekstra Bladet TV afslørede hun dog, at hun selv har silikonebryster

22-årige Monique Von Appen er ikke bange for at sige sin mening. Det blev klart i sæsonpremieren af Paradise Hotel sæson 11, der mandag aften løb over skærmen.

Paradise Hotel Paradise-deltager lægger hårdt ud: Kun kvinder skal lave mad

Her giver hun meget klart udtryk for, at hun ikke bryder sig om kunstige piger:

- Hvis en piger virkelig skal irritere mig, så skal hun se kunstig ud. Silikone i læberne, alt for lange øjenvipper, langt fake hår og alt for meget silikone i brysterne. Det er også irriterende at kigge på, siger hun i programmet.

Paradise Hotel Paradiso i vild premiere-brandert: Derfor smed jeg tøjet

Men da Ekstra Bladet TV mødte hende til forpremieren på programmet, afslørede hun, at hun faktisk selv har fået lavet silikonebryster.

Hør mere, i klippet over artiklen!

Blandt de mange kvindelige deltagere, der er med i år, er nogle mere kunstige end andre. Her kan du se alle pigerne på den røde løber til forpremiere på første afsnit:

Hvis du er interesseret i at høre mere om pigernes bryster, så har vi også talt med de fem piger, der starter inde, om deres kvindelige former:

Der er altså nogle utroligt flotte piger med fra start i år, og derfor er det da heller ikke overraskende, at det er svært for drengene at kåre den pæneste:

38 kommentarer
Vis kommentarer