TV: Se Fie Laursen få lavet store læber

Det gik ikke stille for sig på de sociale medier, sidste gang Fie Laursen fik lavet sine læber. Nu gør hun det igen

Der er efterhånden ikke noget særligt usædvanligt ved at få lavet sine læber større, men sidst den 18-årige blogger og Paradise Hotel-deltager Fie Laursen fik det gjort, affødte det et ramaskrig af de helt store på de sociale medier og på hendes blog.

'Du er absolut det værste forbilled, der går rundt på den her jord og jeg krydser alt hvad jeg kan, for at du går tidligt i graven,' lød en af de grove kommentarer blandt andet til Fie på hendes blog.

Paradise Hotel TV: Sådan holdt Paradise-Fie deltagelsen hemmelig

For Fie Laursen er der ikke noget nyt i at være elsket og hadet på én gang. Hun er en omdiskuteret person på de sociale medier, og på daglig basis får hun svinere på Instagram, hvor hun har mere end 128.000 følgere.

Selvom Fie tilsyneladende deler vandene mellem fans og haters, vil hun ikke stoppe med at få lavet sine læber.

- Folk gik totalt amok over det, sidst jeg fik det lavet. Jeg fik rigtig meget hate, men det er jeg altså ligeglad med. Jeg er super glad for at få det lavet, forklarer Fie Laursen.

Fie Laursen har været i Los Angeles for at skrive og indspille sangen 'Broken Soul'. (Privatfoto) DK MusikNYT Mobbeoffer: Christopher hjalp mig over spiseforstyrrelse

Derfor lagde hun sig onsdag under nålen igen for at få lavet sine læber større i Klinik Qura på Frederiksberg, hvor mange andre kendisser også har deres gang.

- Jeg har altid været lidt ked af min overlæbe, og jeg føler mig bare smukkere med store læber, siger hun.

Fie fortæller også, at hun drømmer om at få lavet sine bryster større en dag.

Kom med helt tæt på, når Fie får lavet sine læber i klippet over artiklen.

36 kommentarer
Vis kommentarer