TV3 indrømmer: Paradise-par blev aldrig gift

Der var fuglesang, hvid kjole og smuk udsigt i Mexico, da to deltagere blev gift på Paradise Hotel. Men nu viser det sig, at de aldrig 'rigtig' blev gift

Foto: TV3
Foto: TV3
Følg Underholdning

'Man skal turde at gå hele vejen'.

Sådan lød meldingen fra TV3, da de præsenterede den 13. sæson af Paradise Hotel. Alle deltagerne skulle i år virkelig turde satse på alt og spille spillet.

Så hvis produktionen bag programmet tilbød to deltagere at blive gift, så gjalt det bare om at springe på. Det gjorde to deltagere, da de gav hinanden et ærligt  'ja' på en bjergtop i det solrige Mexico.

Men hvad der måske virkede utrolig grænseoverskridende og vildt, viser sig nu slet ikke at have fundet sted. Det skriver Realityportalen.

Smidt ud af ’Paradise Hotel’: Det var aftalt spil

Blev ikke gift
Tanja og Anders var de to deltagere, som var hurtigst til at springe i bryllupstøjet og give hinanden et 'ja' i medgang og modgang.

Men selvom kjolen, kagen og præsten var der, så kunne det ligeså godt have været et rollespil til en skole forsamling.

For Tanja og Anders blev aldrig rigtig gift. 

- Hos TV3 har vi jo forsøgt at gøre det så ægte som muligt, men idet at Anders og Tanja selv skal aflevere papirene personligt, kunne det jo ikke lade sig gøre under programmet. Og vi kan ikke tvinge dem til at gøre det, efter de er kommet hjem. Det ville være et overgreb rent juridisk, fortæller programredaktøren Mads Lindemann til Realityportalen.

Da Tanja og Anders vendte hjem igen til lille Danmark valgte de altså ikke at aflevere papirerne  og blev dermed heller aldrig gift.

Bryllupsceremonien chokerede rigtig mange Paradise-fans. Men mon ikke at producenterne bag programmet har et par flere udfordringer og overraskelser på vej?

 Se årets Paradise-piger svare på sex-spørgsmål (Foto: Anthon Unger / Redigering: Lasse Brøndal)

LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

BREAKINGBREAKING
Der skides grønne grise i Statsministeriet

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind