AFSLØRING: Nikita Klæstrup med i Paradise Hotel

Ekstra Bladet kan nu afsløre, at 'Danmarks frækkeste politiker', Nikita Klæstrup, bliver en af deltagerne i den kommende sæson af Paradise Hotel

AFSLØRING: Nikita Klæstrup med i Paradise Hotel

Nikita deltog sidste år i dating-programmet "Daten er i hus". Se programmet her

TV3 hiver noget af en kanin op af hatten, når den kommende sæson af deres reality-flagskib 'Paradise Hotel' løber over danskernes tv-skærme i løbet af foråret.

Ekstra Bladet kan nemlig afsløre, at den 21-årige Nikiti Klæstrup bliver en af de deltagere, der snører bikinien og tjekker ind på det populære luksushotel i Mexico.

TV3 bekræfter over for Ekstra Bladet, at kvinden bag Danmarks mest søgte kvindelige kendisnavn i 2015 bliver en af de nye 'Paradisoer'.

- Ja, det er rigtigt. Vi er glade for, hun er med, fortæller pressemedarbejder hos TV3, Jon Pagh til Ekstra Bladet.

Han kan naturligvis ikke fortælle, hvor langt et ophold det bliver til for Guldborgsund-gudinden på luksushotellet ved den mexicanske stillehavskyst, men han lover, at det bestemt ikke bliver kedeligt.

Nikita Klæstrup: Sådan fik hun nettet til at gå amok... igen

Nikita Klæstrup blev kendt som 'Danmarks frækkeste politiker', da hun mødte op til Konservativ Ungdoms 110 års fest i Odd Fellow-palæet i København i sin nu berømte sorte kjole, som ikke overlod meget til fantasien.

Da hun i slutningen af januar mødte op til 'Reality Awards' i endnu en afslørende kjole, råsnavede hun blandt andet med Oliver Bjerrehuus og fik suttet bryster af Susan K, hvilket atter engang fik internettet til at gå amok.

AFSLØRING: Nikita Klæstrup med i Paradise Hotel

Se eller gense Nikita kysse med Oliver Bjerrehuus til Reality Awards for en uge siden. Singlefyrene på 'Paradise Hotel' vil sikkert også gerne dele mundvand med hende.

Så brød Nikitas bryster ud af kjolen

Nikita efter bryst-ups: Tak Gud for nipple covers

Susan K suttede Nikita Klæstrups bryster

Klæstrup og Bjerrehuus råsnavede

Nikita stjal billedet: - Det er jo bare en pæn kjole

Men nu skifter Nikita Klæstrup altså kjolerne ud med en bikini og kan i stedet se frem til at slukke sin tørst i Sangria og Tequila med de øvrige kommende reality-deltagere, som du kan læse mere om her.

Paradise Hotel: Her er de nye deltagere

Paradise-babe: 'Jeg kan godt lide hård sex'

Side 9-pige på Paradise: Går efter buttede og behårede mænd

Paradise-deltager: Jeg er adopteret

'Paradise'-babe dømt for vold: 'Jeg sparkede ham flere gange i skridtet'

Cain fra 'Paradise Hotel': 'Jeg er mest til fyre'

(Nikita festede 'Paradise Hotel'-style til Reality Awards sidste mandag. Hold fingeren eller musen henover billedet og zoom ind for et close up af skønheden)