Amalie efter dramatisk indbrud: Mikkel er ustabil

De kommende forældre er overhovedet ikke på talefod, efter at Mikkel kom på uventet nattebesøg hos Amalie Szigethy

Amalie og Mikkel var sammen til kønsscanningen af deres barn. Umiddelbart efter blev luften mellem de kommende forældre iskold. (Foto: TV3)
Amalie og Mikkel var sammen til kønsscanningen af deres barn. Umiddelbart efter blev luften mellem de kommende forældre iskold. (Foto: TV3)
Følg Underholdning

I aften viser TV3 andet afsnit af realityprogrammet 'Amalies Baby', og her ser man, at Amalie vender hjem til sit hus, der er smadret efter besøg af Mikkel Skelskov, som hun venter sit kommende barn med. Se tv-klippet øverst

Smadrede en rude
- Mikkel brød ind kl. 4 om morgenen med fire eller fem af hans venner, mens jeg lå og sov i kælderen med en veninde. De smadrede min rude for at komme ind, siger højgravide Amalie Szigethy til Ekstra Bladet.

Gravide Amalie: - Jeg skal ikke føde ud af tissemissen

Blev gravid med sin ven
Den 24-årige reality-stjerne har termin den 30. juli. Barnets far er den 23-årige iværksætter Mikkel Skelskov. Han og Amalie er ikke kærester, og det har de i øvrigt aldrig været. De var venner, da de under en rejse til Los Angeles efter et par drinks gik i seng med hinanden, og Amalie blev gravid.

Selv om graviditeten bestemt ikke var planlagt, forsøgte de at bevare venskabet for deres ufødte datters skyld, men venskabet led for alvor skibbrud, da Mikkel den nat brød ind i huset, hvor Amalie lå og sov.

- Det var psykisk terror
- Han brød ind i huset for at sætte sit territorium af, og han har følt sig magtessvag, siger Amalie og fortsætter:

- De kiggede i alle mine ting og papirer. De lavede kaffe og spurgte, om jeg ville have noget kaffe og spurgte hvor min fjernbetjening var. Det var psykisk terror, siger Amalie.

Amalie: Jeg er bange for mit barns far

Mikkel Skelskov er slet ikke enig i, at det var det, der skete den nat.

-  Først og fremmest så er det mig, der har betalt alt i huset, så jeg kan ikke forstå, hvordan man kan bryde ind i sit eget hus. For det andet havde jeg bedt hende om at flytte ud. Det troede jeg, hun havde gjort. Så da jeg kom over, så troede jeg, huset stod tomt, forklarer Mikkel Skelskov om episoden og hævder, at han og vennerne gik med det samme.

- Du siger, I gik med det samme, men det passer jo ikke med tv-billederne, hvor man kan se, der er spist, og der er blod på tæppet?

- Da vi kommer ind og finder ud af, Amalie er der, møder vi politiet på vej ud af døren, og så skulle vi indenfor og forklare i to timer - og nej, jeg har ikke rodet i nogen ting, siger Mikkel Skelskov.

Striden omhandler den lejekontrakt, der er på huset. Mens det kommende forældrepar optog 'Amalies Baby' lod de som om, at de skulle flytte ind sammen i det lejede hus i Hørsholm. I virkeligheden havde Amalie og Mikkel på det tidspunkt opgivet at leve sammen, og aftalen var, at Amalie skulle bo der alene sammen med parrets kommende datter, men at Mikkel betalte halvdelen af huslejen. Derfor stod begge navne på lejekontrakten.

- Hvis hun ikke havde fortalt dig, at hun var flyttet. Hvorfor troede du så, at huset var tomt?

- Det har jeg ingen kommentarer til, siger den kommende far.

Mikkel Skelskov fortæller, at den oprindelige aftale mellem ham og Amalie betød, at hun boede i huset med hans tilladelse.

Peter Birch var ikke en del af aftalen
- Ja, så længe at hun passede sin graviditet, og hun ikke havde andre boende. Men hun havde jo alle mulige boende. Hun havde også sin ekskæreste (Peter Birch, red.) derovre, og det var en del af aftalen, at hun ikke skulle det. Og det var faktisk derfor, jeg havde bedt hende flytte ud. For jeg tænkte: Jeg skal ikke betalte for det show, der, siger Mikkel Skelskov til Ekstra Bladet.

Eks-kæreste sviner Amalie: Forhold til ulven Peter årsag til brud

På sin blog forholder Amalie sig til Mikkels udsagn om, at besøget fra hendes ekskæreste Peter Birch, var dråben, der fik bægeret til at flyde over.

- Jeg kunne se, at overskrifterne lød på, jeg skulle have været Mikkel Skelskov utro med Peter Birch (altså ifølge Mikkel). Jeg fik inderligt et chok. Først tænkte jeg, at det kunne Mikkel aldrig finde på at gå ud at sige. Altså, jeg mener?! – Vi har jo ikke været kærester? Så hvordan skulle jeg have været utro, og hvorfor lave et rygte om, jeg ser Peter igen? Da han så fortæller pressen, hvordan vi har været kærester, og hvordan jeg havde kunne ødelægge en familie, der ikke engang nået at blive 3, er mig EN GÅDE. Hvordan pokker kunne han finde på at sige sådan nogle forpulede løgne! Endda i mit navn, i pressen, udstille mig?! OM JEG SÅ VAR SAMMEN MED KURT FRA VEJLE ville det ikke vedkomme Mikkel, men skal vi ikke lige en gang for alle slå fast, at jeg hverken har været kærester med Mikkel eller været utro, og nej, hellere IKKE med Peter, skriver Amalie på bloggen.

Amalie efter brud: Mikkel har aldrig været en del af mit privatliv

- Han er ustabil
Amalie fraflyttede huset dagen efter, at Mikkel havde været på uønsket besøg, og siden har de ikke haft kontakt.

- Han er ustabil. Jeg ved bare, at jeg vil beskytte min datter så meget jeg kan, siger Amalie.

- Han har ikke gjort noget til, jeg skal stole på ham eller have et samarbejde til ham angående min datter. Den situation jeg står i, der har jeg det bare sådan; 'fuck off, hvad fanden skal jeg bruge dig til', siger Amalie.

I afsnittet i aften ser man, hvordan kommunikationen mellem de to tidligere venner går helt galt. Parret har netop været til kønsscanning, og fundet ud af de venter en pige. Men de kan slet ikke glæde sig sammen. Det eneste de kan blive enige om, er at de absolut ikke skal være kærester. Se tv-klippet herunder

- Det fungerer ikke som kærester. Der er ikke noget, jeg hellere ville, end at mit barns forældre skulle være sammen og have det godt. Men vi har det bare ikke godt. Og der må vi bare prøve at finde tilbage til det venskab, vi havde, inden jeg blev gravid, så det kan blive godt igen, siger Amalie i tv-programmet, der er optaget for flere måneder siden.

- Vil ikke ende mine dage med dig
- Der er ikke nogen gnist. Jeg har ikke lyst til at være sammen med dig, og jeg har ikke lyst til at ende - undskyld jeg siger det - mine dage med dig, men jeg vil ønske, vi har et venskab for evigt, siger Mikkel Skelskov til Amalie.

Tv-optagelser ødelagde vores forhold

På trods af den iskolde luft, der lige nu er mellem de to parter, håber Mikkel Skelskov dog, at de kan finde ud af at samarbejde om deres datter, når hun melder sin ankomst.

- Vi har haft det rigtig godt sammen før i tiden. Hun er en af de bedste veninder, jeg nogensinde har haft. Hun ved, hvad der er godt for barnet. Og det er jo ikke kun for min eller Amalies skyld, at vi skal få det til at fungere, det er for barnet, siger Mikkel Skelskov og fortsætter:

- Vi har begge to haft et ønske om at få noget fred fra hinanden. Vi blev enige om, der ikke var nogen grund til at være for meget på nakken af hinanden nu. Der var så mange ting, vi kunne ikke kapere det. Det var det, der ødelagde vores forhold, siger Mikkel Skelskov.

'Amalies Baby' kan ses på TV3 klokken 20 torsdag aften.

Ekstra Bladet mødte Amalie til en snak om livet som mor. Hun skulle svare rigtigt på en række spørgsmål - se hvordan det gik her. Kan du gøre det bedre? 

Quiz om babyer: Ved du mere end Amalie?

Mens parret endnu var på talefod. (Foto: TV3)
Mens parret endnu var på talefod. (Foto: TV3)
 

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Kristendemokraterne ligner efterhånden en abort
LIGE NU

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+