Amalie: - Jeg har ikke fået tissemand i otte måneder

Reality-stjernen har ikke været sammen med en mand, siden hun blev gravid i USA

Amalie Szigethy gider ikke at have mere drama i sit liv. Foto: TV3
Amalie Szigethy gider ikke at have mere drama i sit liv. Foto: TV3

Siden 25-årige Amalie Szigethy blev gravid for et lille år siden, har hele hendes verden drejet sig om én ting. Sit barns ve og vel.

Amalie er gravid

Det betyder blandt andet, at den ellers så kulørte og festglade reality-stjerne har lagt sit liv helt om. De vilde og våde byture er lagt på hylden, og Amalies egne behov kommer ikke længere i første række.

Det har blandt andet betydet total tørke på sex-fronten, afslører hun i aften, når der er premiere på anden sæson af 'Amalies baby' på TV3.

- Jeg har ikke fået sex i hele min graviditet. Jeg har ikke fået tissemand i over otte måneder, siger Amalie, der dog er blevet inviteret på date af 'en Jens fra Jylland'.

- Jeg forstår slet ikke, hvorfor man vil på date med mig, siger hun.

- Jeg er gravid, jeg er halvtyk og mine bryster hænger lidt..., siger hun, og daten ryger da også i vasken, inden de overhovedet kommer af sted.

Uden action
Sæsonpremieren bærer i det hele taget præg af, at Amalies liv langt fra er så farverigt som tidligere. Der er ikke meget action over feltet i programmet, der er optaget, mens Amalie er højgravid.

- Det kan godt være, at seerne synes, at det er lidt kedelig, men det er der bare ikke noget at gøre ved. Sådan er mit liv nu. Jeg skal ikke lave mere tv med drama. Sådan noget skal min datter ikke være en del af, siger Amalie, der blev mor til lille Josephine Charlotte den 21. juli.

Amalie ELSKER at være mor. - Det er som om, der er en mening med det hele nu.
Amalie ELSKER at være mor. - Det er som om, der er en mening med det hele nu.

Hun erkender, at hun var kedelig som gravid - og om muligt er endnu kedeligere at se på på tv nu, hvor hun er blevet mor.

Amalie Szigethy har født

- Det kan godt være, at det lyder kedeligt, men det synes jeg jo på ingen måde det er. Jeg bruger al min tid på min datter, og det er bare helt ubeskriveligt dejligt. Nogle gange kan jeg begynde at græde, når jeg ser på hende. Jeg kan slet ikke forstå, at hun er min, siger Amalie til Ekstra Bladet, i det første interview hun giver efter fødslen af Josephine for syv uger siden.

- Men har programmet så overhovedet sin berettigelse, hvis det er halvkedeligt at se på?

- Altså jeg ville gerne lave det, og produktionsselskabet SVT ville gerne lave det. Men jeg er blevet ældre - blevet voksen - så jeg har sat nogle grænser for, hvor og hvornår der skulle filmes, som jeg nok ikke har gjort tidligere, siger hun.

Amalie: Jeg er bange for mit barns far

 

Dramaet, som plejer at fylde en hel del i de programmer, Amalie medvirker i, er med andre ord væk i 'Amalies baby'. Der er ikke en Peter, hun skændes med - og ikke en Mikkel, som bryder ind, i den kommende sæson.

Amalie fokuserer 100 procent på at være mor. - Det er virkelig underligt, men det er som om, jeg har kendt Josephine altid, siger hun. Foto: TV3
Amalie fokuserer 100 procent på at være mor. - Det er virkelig underligt, men det er som om, jeg har kendt Josephine altid, siger hun. Foto: TV3

- Der er kun mig som hovedperson, og der er mange i min familie og blandt mine venner, der ikke vil filmes, fortæller Amalie, der alligevel har fået sin ukendte lillesøster fra Aarhus til at medvirke i programmet.

- Der skal jo ske noget under optagelserne, og hun ville gerne være med. Vi har tidligere haft lidt kontakt på Facebook og har set hinanden til familiefester og sådan noget, men det er dejligt, at vi nu har fået mere kontakt, siger Amalie.

Heller ikke de sprogblomster og alt det ordkludder, som Amalie er blevet så berømt for, er noget, der er synderligt underholdende i 'Amalies baby'. Faktisk har Amalie lært at bruge et af de begreber rigtigt, som var med til at gøre hende kendt, da hun i deltog i 'Paradise Hotel' 2010. Hør selv:


Amalie har fået styr på den russiske roulette.

Det er i aften klokken 21, at der er sæsonpremiere på 'Amalies baby' på TV3.

Seneste nyt

Benny bekræfter vores bange anelser om regeringen

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.