Amalie overvejer at sælge sin brystmælk

Den 21. juli blev Amalie Szigethy mor for første gang til datteren Josephine Charlotte

Her kommer en gravid Amalie på kreative svar til spørgsmål om babyer

Reality-stjernen nyder at være blevet mor for lille Josephine Charlotte, der kom til verden ved et planlagt kejsersnit i sommers.

Og det lader da også til, at Amalie Szigethy ikke har det mindste imod at være alenemor, der både skal klare badning, skiftning og amning alene.

Amalie på fødegangen i fuld krigsmaling

Men Amalie kan ikke styre naturens kræfter, og derfor kommer der nogen gange bare alt for meget mælk ud, når reality-stjernen skal amme lille Josephine Charlotte.

- Jeg overproducerer mælk, og det vil sige, at jeg har for meget mælk i mine bryster. Så hun får for meget mælk af gangen, og så kan hun få det galt i halsen, og så bader vi bare i mælk, fortæller Amalie Szigethy i programmet 'Amalies Baby'.

Men det lader ikke til at være det, der slår hende ud.

Amalie: - Jeg skal have kejsersnit igen

- Jeg har det fint med at amme. Jeg gør det også bare, når jeg er på restaurant. Så tager jeg bare patten frem, griner Amalie.

Så derfor har den nybagte mor også undersøgt sagen og fundet ud af, at hun kan gøre en god gerning ved at donere sin mælk videre til 'Kvindemælkcentralen' i Hvidovre.

- Jeg skal producere 200 milliliter mælk (for meget, red.) i døgnet, for at jeg kan blive godkendt til at donere mit mælk, fortæller Amalie.

- De 200 milliliter får jeg 100 et eller andet kroner for skattefrit. Så det er jo en form for månedsløn. Og mine bryster er jo allerede ødelagt i forvejen, så jeg tænker bare: ' nå' men så tjener jeg da lidt lommepenge'.

Amalie Szigethy viste sin lille guldklump frem på den røde løber til premieren på 'Bridget Jones' baby'. Foto: Mikkel Khan Tariq
Amalie Szigethy viste sin lille guldklump frem på den røde løber til premieren på 'Bridget Jones' baby'. Foto: Mikkel Khan Tariq

Det er på onsdag klokken 21, at der er sendes næste afsnit af 'Amalies baby' på TV3.

Intet tyder på ro i Dansk Folkeparti

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.