Annonce:
Annonce:

Geggo: Jeg er så træt af min mors dildoer

Linse Kesslers datter finder under en større oprydning en del af brystbombens sexlegetøj - og det er åbenbart ikke første gang

Geggo er ved at være godt træt af, at finde Linses dildoer rundt omkring i lejligheden. Her er de dog fotograferet i Linses tattoo-shop, hvor der så vidt vides ikke længere dildoer rundt omkring. (Foto: Linda Johansen)
Geggo er ved at være godt træt af, at finde Linses dildoer rundt omkring i lejligheden. Her er de dog fotograferet i Linses tattoo-shop, hvor der så vidt vides ikke længere dildoer rundt omkring. (Foto: Linda Johansen)
Annonce:
Følg Underholdning

Det kan godt være, at Linse og Geggo har et ret tæt forhold, men der er nu alligevel nogle helt bestemte ting, som geggo langt fra har lyst til at vide om sin mor. For eksempel hvordan hendes sexlegetøj ser ud. Det finder hun dog ufrivilligt ud af, da de to rydder op, og der pludselig dukker en dildo op. Og så en til. Og så endnu en. Nå ja, og også et par kugler i snor...

- Ej mor, det er sådan noget, jeg ikke kan overskue, udbryder Geggo i klippet herover fra aftenens sæsonpremiere på 'Familien fra Bryggen'.

TV: Linse nytårsknalder med ny kæreste

Ekstra Bladet spurgte efterfølgende Linse om, hvordan hun har det med, at hendes datter finder sexlegetøj rundt omkring i lejligheden.

- Det er jo bare sådan nogle hygge-nogle. Jeg har jo været single. Jeg har dem over det hele, siger hun ærligt, mens Geggo bryder ind:

- Hygge-nogen? Du har sådan nogle store kugler med snor i!!

Geggo roser Kronborgs nye bryster

Annonce:

Sammen med sexlegetøjet finder Geggo desuden en af sine gamle trøjer, som der er en mistænkelig plet på. I klippet indrømmer Linse, at det nok er 'spermolade', som hun kalder det.

- Hvorfor har du i øvrigt brugt en af mine trøjer? spørger Geggo pludselig under Ekstra Bladets interview med de to Bryggetøser.

- Jamen, jeg ved det ikke. Jeg tror måske i virkeligheden, at der er en af hundene, der har pisset derinde. Måske er det i virkeligheden lidt forhudsbetændelse fra Chino (Linses ene hund, red.).

Linses bryster udtaget til filmfestival i New York

- Hvordan har du det, Geggo, med at finde din mors sexlegetøj?

- Det har været sådan, siden jeg var lille. Også på mit værelse. Så havde hun gemt den, fordi der kom en eller anden på besøg, og så skulle den hurtigt væk. Jeg er vant til det, men alligevel får jeg bare brækfornemmelser hver eneste gang. Jeg er så træt af at finde hendes dildoer rundt omkring. Jeg forestiller mig jo, hvad hun gør med dem, siger Geggo.

Geggos vilde juleaften gav blåt øje

Linse tager det derimod ikke så tungt.

Annonce:

- Jeg er ligeglad. Hun er jo vant til det. Jeg har jo nok ti derhjemme, for så lægger man dem et sted og glemmer alt om dem, og så køber man nogle nye, siger den storbarmede realitystjerne.

Frække Geggo er smaskforelsket

Netop sex er et af de enste emner, som Linse og Geggo ikke rigtig kan snakke åbent om.

- Vi snakker ikke om sex. Jeg er kun lige begyndt at kunne sige 'dejligt at du har fået sex', men det er så også det, siger Geggo.

- Ja, lige præcis det område går vi ikke helt i detaljer med. Det er det eneste sted, vi har en grænse, siger Linse og tilføjer:

- Jeg gider jo heller ikke høre om, når Mopper har sunget i mikrofonen...

Femte sæson af 'Familien fra Bryggen' har premiere i aften klokken 20 på TV3.

TV: Linse i boblebad med veninden

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Det er kvindens krop - ikke juristernes
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: