Sådan håndterer Espersen et par ordentlige nosser

Skuespilleren Anne Sofie Espersen tilbereder et par tyretestikler ved at fritere dem og håber, at de bliver lidt som chips

Anne Sofie Espersen giver sig i kast med tilberedningen af et par tyretestikler i 'Masterchef' selv om hun synes, at de føles ret mærkelige. (Foto: Jakob Jørgensen)
Anne Sofie Espersen giver sig i kast med tilberedningen af et par tyretestikler i 'Masterchef' selv om hun synes, at de føles ret mærkelige. (Foto: Jakob Jørgensen)
Følg Underholdning

Det er ikke for sarte sjæle, når der kommer testikler på bordet. Og det kræver formenligt sin kvinde at tage ordentligt fat om dem og begynde at tilberede dem, som var det et hvert andet stykke kød.

For det er jo trods alt et par testikler.

- Det føles virkeligt ulækkert, udbryder skuespilleren Anne Sofie Espersen da også, da hun i 'Masterchef' får til opgave at tilberede et par tyreklunker med henblik på efterfølgende at spise dem.

- Jeg synes, at de er meget mærkelige at røre ved. De er bløde sådan lidt som et blødkogt æg, siger hun.

Sexede Espersen på 'Borgen'

De fleste ville formentligt også gå langt uden om et par velvoksne tyrenosser, men Anne Sofie Espersen, der aldrig tidligere har smagt den spanske delikatesse, har heldigvis en plan.

- Jeg tænker, at fritere vil være godt, og at de kan blive lidt chips-agtige.

Se hendes håndtering af de store testikler i klippet over artiklen.

Anne Sofies tragedie: Far døde under julekalender-optagelse

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

LIGE NU
Er Papes ambition at være både dyr og dårlig?

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+