Luksusfælden: Nu er der penge på kontoen

Jonas og Susanne fra aftenens program opfordrer andre gælds-plagede danskere til at melde sig til 'Luksusfælden'

Jonas og Susanne er glade for, at de meldte sig til 'Luksusfælden'. (Foto: TV3)
Jonas og Susanne er glade for, at de meldte sig til 'Luksusfælden'. (Foto: TV3)

Det er slut med at stå uden penge midt på måneden for parret Jonas og Susanne fra Slagelse, der i aften fik deres kuldslåede økonomi taget under behandling i 'Luksusfælden' på TV3.

Parret, der også har en to-årig søn, har ved en ødsel livsstil, som der på ingen måde var råd til, oparbejdet en gæld på mere end 600.000 kroner - udover knapt 100.000 kroner, som Susannes mor på førtidspension, har lånt dem, når det kneb.

TV3-eksperterne gik hårdt til værks, og der er blevet vendt op og ned på parrets livsstil. Heldigvis har de været indstillet på at følge de opstillede betingelser.

Vanerne ikke helt forsvundet
- Vi har det godt, og regningerne bliver betalt til tiden. Tilmed har vi også penge på kontoen sidst på måneden, svarer Jonas på en mail.

Sådan så det årlige forbrug af dårlige vaner ud indtil for nylig for Jonas og Susanne. (Foto: TV3)
Sådan så det årlige forbrug af dårlige vaner ud indtil for nylig for Jonas og Susanne. (Foto: TV3)
 

- Er det slut med smøger, fastfood, poker og de andre dårlige vaner?

- Det er ikke helt slut. Susanne ryger stadig lidt, dog minimum i forhold til tidligere. Vi har da også spist en pizza og spillet lidt poker nu og da. Men forskellen er bare, at nu er der lagt penge til side, hvis vi laver noget ud over det sædavnlige. Vi er ikke fanatiske, men vi holder budgettet, som vi skal,.

- Får I afdraget på gælden?

- Vi afdrager som aftalt på al vores gæld nu, også til Susannes mor og min far. Det føles godt at kunne betale det hele, specielt til familien.

Besværligt uden bil
- Hvordan klarer I Jer ude bil?

- De går fint, men vi ville lyve, hvis vi sagde, vi ikke savnede den. Der er mange ting, der er gjort mere besværligt, efter den er væk. Men som sagt: Vi klarer os.

Luksusfælden: Føler mig som en fiasko

Luksusfælden: Lysner for Henriette

Luksusfælden: Har det stadig skidt

- Er I glade for at have været med i programmet?

- Det har været en kæmpe livsstils-ændring for os at være med, og vi vil opfordre alle, der sidder i samme situation, om at gøre det samme. Selvfølgelig er det et underholdningsprogram, og man kan ikke undgå at blive udstillet, men indtil videre har det været det hele værd, hedder det fra Jonas.