Luksusfælden: Livet for kort til at ærgre sig

Det går fint for Lars, og han har affundet sig med, at det bliver ham, der skal betale hans og eks-konens fælles-gæld

'Jeg gider ikke græde over spildt mælk', siger Lars fra 'Luksusfælden'. (Foto: TV3)
'Jeg gider ikke græde over spildt mælk', siger Lars fra 'Luksusfælden'. (Foto: TV3)
Følg Underholdning

- Livet er for kort til at ærgre sig over fortiden, siger Lars fra aftenens udgave af 'Luksusfælden', hvor hans gæld på mere end 600.000 kroner bliver blotlagt af TV3-eksperterne.

En gæld, der har sit udgangspunkt i en 'ond' skilsmisse, hvor huset med den psykisk syge eks-kone endte med at blive solgt til et underskud på 140.000 kroner.

- Hunde og katte havde skidt over det hele, mens huset stod til salg. Ham, der købte huset, måtte jeg give afslag to-tre gange, fordi, hver gang jeg accepterede hans pris, ville han længere ned, og jeg tænkte slet ikke på penge på det tidspunkt. Det hus skulle bare sælges.

Sad med al gælden
Samtidig var eks-konen forsvundet med enten alt indboet, eller det var blevet brændt sammen med kvitteringerne, bl.a. en dyr dobbelt-seng - og flyttede så til Holland, hvor hun det sidste halvandet års tid havde skrevet flittigt med en mand på nettet, som hun ville indlede et forhold til.

Luksusfælden: Ekskone skrider fra gælden

Luksusfælden: Det lysner langsomt

Luksusfælden: Ser ud ad helvede til

- Så sad jeg der med to drenge - og al gælden, siger Lars og understreger samtidig, at han altid har villet betale sin egen gæld - men ikke eks-konens, og derfor er intet blevet betalt tilbage.

Han skylder banken 430.000 kroner - det øvrige beløb er lån til tilbygning af huset, der oprindeligt var på 134 kvm, men endte med at være på 176.

Tilværelsen 'forsødet'
Han har dog affundet sig med, at det bliver ham, der skal betale. Eks-konen er godt nok tilbage i Danmark, men er ude af stand til at bidrage, erkender han.

- Men jeg ville jo gerne have haft den gæld delt. Og det var det, 'Luksusfælden' skulle have hjulpet mig med. Det kunne de så ikke. Så om 17 måneder, når jeg er færdig med de andre gældsposter, går jeg i gang med banken, siger han.

Lars har dog siden 2004 modtaget over 700.000 kroner i arbejdsskades-erstatning for en ødelagt ryg, men de penge valgte han at 'forsøde' tilværelsen med for sig selv, børnene og hans nye kæreste, Anni, som han mødte på nettet for et års tid siden.

Kærligheden stråler
Og kærligheden står stadig i lys lue, siger han.

- Den stråler som den allerførste dag, vi mødtes. Der er stadig 20 sms'er om dagen med hjerter og alt muligt. Det lyder sukkersødt, men det er sandt, og når man ikke har prøvet det før, så er det en vidunderlig oplevelse. Man tror ikke på det, før man selv har prøvet det, siger smaskforelskede Lars.

LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

Mette Frederiksens styre er taget til fange

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind