Annonce:
Annonce:

Dansk reality-stjerne: - Jeg ligger i fosterstilling og græder

Philip May taler nu ud om det hårde brud med Simone Hvenegaard

Ved forpremieren på årets Paradise Hotel bekendtgjorde Philip og Simone, at de var blevet kærester - aftenen endte dog ikke så godt for Philip, idet han smadrede sit korsbånd efter et spring fra scenen. Foto: Anthon Unger
Ved forpremieren på årets Paradise Hotel bekendtgjorde Philip og Simone, at de var blevet kærester - aftenen endte dog ikke så godt for Philip, idet han smadrede sit korsbånd efter et spring fra scenen. Foto: Anthon Unger
Annonce:
Følg Underholdning

Kærligheden brast: Reality-par går fra hinanden

'Paradise'-kærester flytter sammen: Kælegris og børn

I starten af november fortalte Philip May og Simone Hvenegaard, der fandt sammen under dette års udgave af 'Paradise Hotel', til Ekstra Bladet, at de ikke længere er kærester.

Ifølge parret var det en fælles beslutning at ende forholdet og fortsætte som venner. 

- Vi var to forskellige steder i vores liv og ikke specielt gode for hinanden, så vi valgte at stoppe det nu, forklarede Philip May til Ekstra Bladet efter nyheden om, at parret havde slået op.

Philip færdig i ’Paradise’: Vi havde en hemmelig plan

Ses stadig
Nu taler Philip May ud om bruddet til Ekstra Bladet, som mødte ham på den røde løber til receptionen for Kit Nielsens nye bog 'Vild, vildere, Reality Awards'.

Ifølge reality-stjernen ses han stadig med Simone, selvom de ikke længere er kærester.

Annonce:

- Vi ses stadig, og vi taler sammen hver dag. Jeg prøver at komme videre, men det er sgu svært, når man har været sammen så længe, men vi er stadig rigtig gode venner, siger Philip May og fortsætter:

- Det er sgu svært at give slip. Det ved alle, der har været forelskede og har rendt op og ned ad en anden person hver dag, fortsætter han.

Ekstra Bladet mødte Philip May torsdag eftermiddag. Foto: Mogens Flindt
Ekstra Bladet mødte Philip May torsdag eftermiddag. Foto: Mogens Flindt

Præcis hvorfor parret har valgt at slå op, vil Philip May dog ikke uddybe.

- Hvad der skete mellem os, er noget, vi holder privat mellem mig og hende. Der skete bare nogen ting, som der nu gør i forhold, og det behøver hele Danmark egentlig ikke at vide, synes jeg. Man skal også være lidt privat nogen gange, lyder det fra 'Paradise'-stjernen.

Danske realitystjerner afslører: Så ekstremt er det

Nyt sted at bo
For Philip May betyder bruddet også, at han nu er tilbage på boligjagt i København. Philip May og Simone Hvenegaard var nemlig for nylig flyttet sammen hos Simone i Slagelse, da parret valgte at gå fra hinanden.

Efter dramatisk farvel: - Jasmin er død for mig

Annonce:

- Jeg er ikke rigtig kommet videre med det. Jeg sover stadig på min kammerats sofa, og han har faktisk lige skrevet til mig, at hvis jeg skal bo der mere, så skal jeg altså betale husleje. Det sagde jeg, at jeg godt kunne, så jeg har fået lov til at bo på hans sofa lidt endnu, siger han og fortsætter:

- Det er hyggeligt. Men mine arme sover rimelig let, for den sofa, jeg sover på, er ikke så stor, så jeg skal snart til at finde et sted at bo. Det er en ret stor omvæltning ikke at have noget at bo i lige pludselig. Et lille værelse i København er dog godt nok til mig. Jeg skal bare ikke hjem til mor og bo igen, selvom maden er god, siger Philip May med et stort grin.

Philip May og Simone Hvenegaard har tidligere ikke været blege for at vise deres kærlighed i offentligheden. Foto: Anthon Unger
Philip May og Simone Hvenegaard har tidligere ikke været blege for at vise deres kærlighed i offentligheden. Foto: Anthon Unger

Janni Ree amok: 'Sure, arrogante kællinger'

Måske finde sammen igen
Tilsyneladende er Philip May ikke kommet helt over Simone Hvenegaard, og han er da heller ikke afvisende, da Ekstra Bladet spørger ham, om der er mulighed for, at de to finder sammen igen.

- Det kan sagtens være, at vi en dag skal finde sammen igen. Gammel kærlighed ruster jo aldrig, som man siger, siger Philip May med et stort grin.

Kåd paradiso griber chancen: - Hun har jo ingen trusser på

Annonce:

- Jeg har det sådan, at hvis to personer elsker hinanden, så skal de da være sammen. Nogen gange skal man bare lige have en pause. Der er jo bump på vejen, og nogen gange skal man så have noget tid til at finde ud af, at man er rigtige for hinanden, fortsætter han.

Philip May lægger da heller ikke skjul på, at han ikke er kommet sig helt over sin 'Paradise'-flamme endnu.

Krig i realityland: Fie Laursen angriber 'Paradise'-par

- Jeg er i en proces lige nu, hvor jeg skal ligge i fosterstilling, se kærlighedsfilm og græde lidt til Disney. Det er der, jeg er lige nu. Det skal bare ud, og jeg kan mærke, at det går fremad, siger Philip May med et lille smil.

Men bliver det ikke sværere for dig at komme videre, når I bliver ved med at se hinanden?

- Jeg er bare et menneske, og jeg synes jo, at det er dejligt at se hende. Det rigtige at gøre er jo bare at lade være med at se hende og så cutte det fuldstændig af, men det tror jeg ikke, at jeg kan, og det tror jeg heller ikke, hun kan. Så vi tager den, som det kommer. Vi accepterer hinanden, og det er det vigtigste, siger Philip May.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
LIGE NU
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Gå nu hjem, Thorkild
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: