Dansk tv-kendis flytter til Kina

Der er ikke meget, der holder den tidligere 'Ex on the beach'-deltager Sidsel Borg hjemme i det danske land

I det tidligere program 'Ex on the beach' fik Sidsel Borg knust sit hjerte flere gange og var vidne til flere intriger. Hun var sammen med de andre unge deltagere rejst ned for at feste og få nye bekendtskaber i den østlige del af Afrika på øen Mauritius.

I dag er Sidsel bosiddende i København, og har startet uddannelse på Københavns Universitet som bachelor i kinastudier.

- Det er kun mig selv, der sætter mine egne grænser, det eneste der skulle holde mig hjemme, er min gamle mormor, siger den 22-årige reality-deltager Sidsel Borg til Ekstra Bladet.

Hvor længe skal der gå inden tv-sex?

22-årige Sidsel Borg fra reality-programmet 'Ex on the beach'
22-årige Sidsel Borg fra reality-programmet 'Ex on the beach'
 

Sidsel skal være afsted i seks-syv måneder, som er svarende til et helt semester, i hovedstaden Beijing. Hun rejser næste år i slutningen af august.

- Jeg synes, det var en god investering i mit eget liv at rette mig mod Kina. Jeg tænker, at der er masser af jobmuligheder, og jeg synes også, at kulturen er mega interessant, siger Sidsel Borg.

Caroline i chok: Her falder Mathias på knæ for rullende kameraer

Færdig med flirten
Sidsel fortæller dog, at hun stadig ses med flirten Morten fra programmet 'Ex on the beach', men at de på grund af distancen fra Jylland til Sjælland ikke har mulighed for at gøre det til mere end et lidenskabeligt venskab.

- Når vi er fysisk sammen, kan vi ikke lade være med at lave noget, når han overnatter hos mig. Gnisten kommer tilbage, og det er som om, vi aldrig har været fra hinanden.

- Men vi kan ikke holde det der langdistance ud. Vi er begge to meget fysiske, så vi ville ikke kunne være tro mod hinanden, og vi ville bare gøre hinanden kede af det. Det er bedre bare at holde det på et punkt, hvor vi kan klare det følelsesmæssigt, fortæller Sidsel Borg.

Om Sidsel vil bo i Kina i fremtiden, ved hun ikke sikkert endnu, men det er ikke helt udelukket.