Derfor forlod rasende Ree tv-program: - Det var jo en farce

De andre deltagere i 'Divaer i junglen' har vist sig ikke at være helt efter Janni Ree's smag. Det endte i aften med, at hun trak sig fra programmet

Divaerne giver den fuld gas, når det kommer til drama i 'Divaer i junglen'. I aften blev det dog for meget for Janni Ree, der kastede håndklædet i ringen og forlod junglen.

Beslutningen kom efter, at hun havde haft et heftigt skænderi med 'Paradise'-Caroline og Rikke Chili aftenen forinden. Janni var dog allerede helt fra lufthavnen chokeret over, hvem der ellers var castet til programmet.

Det har på mange måder været en ærgerlig oplevelse at deltage i 'Divaer i junglen'.

Janni er også utilfreds med klipningen i programmet. Særligt Jannis exitklip er, hvor hun forklarer de andre deltagere, hvorfor hun har valgt at forlade programmet. 

- Jeg står i åbent forum, og fortæller de andre deltagere, hvor klamme Caroline og Rikke er. Jeg fortæller de andre alt, men TV3 har klippet det meste ud. Hele sandheden er væk. Jeg har tilmed spurgt TV3, om de kunne ændre det, men det ville de selvfølgelig ikke, fortæller Janni til Ekstra Bladet.

Det er ikke et helt almindelig syn at se Janni bunde øl. Normalt ville den være skiftet ud med champagne. Foto: TV3
Det er ikke et helt almindelig syn at se Janni bunde øl. Normalt ville den være skiftet ud med champagne. Foto: TV3

Fred mellem divaerne
Til dagligt kæmper divaerne om spotlightet på den røde løber og plads i spalterne i pressen, men livet i junglen er hårdt på en helt anden måde.

- Det var ikke livet i junglen, der var hårdt. Det var den konstante drama. Til sidst fik jeg nok. Man kan jo se, hvordan Caroline og Rikke skriger mig i hovedet. Jeg tænkte bare 'lad mig komme væk'. Det var jo en farce. Deres opførelse var nede på et meget lavt niveau. Det hørte til på 'Paradise Hotel'.

Janni Ree og 'Paradise'-Caroline har dog efter lang tids 'bitchfight' valgt at slutte fred. Det var Caroline, der tog initiativ til at slutte fred mellem dem, og Janni har valgt at sige ja. Janni Ree fortæller derudover, at det var en stor lettelse at forlade junglen.

- Jeg var super glad for at være tilbage i Danmark, samtidig havde jeg en begyndende bekymring over, hvordan programmet ville blive klippet sammen. En bekymring, som desværre har vist sig at være reel nok.

Janni Ree til pressemøde for 'Divaer i junglen'. Foto: Olivia Loftlund
Janni Ree til pressemøde for 'Divaer i junglen'. Foto: Olivia Loftlund
 

Fortryder du, at du deltog i programmet?

- Ja, det gør jeg. Min deltagelse i det program har intet godt ført med sig. Jeg måtte ikke få at vide, hvem der skulle med, selvom jeg blev lovet, at det skulle være ordentligt hele vejen igennem. Jeg skulle være den første, der mødte op i lufthavnen, så jeg blev i den grad taget med bukserne nede.

Skal du lave mere af den slags tv?

- Det skal jeg virkelig ikke. Det lover jeg. Det tror jeg også, Karsten er enig med mig i. Han er selv i chok, og har siddet med åben mund og set det.

Se billederne: De kendte festede i Tivoli