Det så du ikke på tv: - Der var blod over det hele

Nanna Knudsen er færdig i 'Paradise Hotel'. Ofret af sin bedste veninde på hotellet

Nanna er færdig i årets 'Paradise Hotel'. Foto: ANTHON UNGER
Nanna er færdig i årets 'Paradise Hotel'. Foto: ANTHON UNGER

Hun har været med i ’Paradise Hotel’ siden dag ét, men torsdag aften var det farvel og tak til Nanna Knudsen fra Vrå.

Hun kan se tilbage på en farverig tid i Mexico, der både bød på sex på kamera med Jonas, vilde tømmermænd og en yderst blodig hændelse, der aldrig blev vist på tv.

- I ugen, hvor der var Mr. Paradise, var jeg på date med Lenny. Her vælter jeg og slår min fod rigtig meget. Jeg skærer mig, og der er blod over det hele. Jeg gik og haltede i en uge. Det er underligt, de ikke viste klippet, for min gang var rigtig træls, og jeg måtte gå rundt med en sok på foden, siger Nanna, der fortsætter.

- Det så helt fucked ud. Der er mange ting, de ikke har vist, hvor jeg har undret mig over det.

Efter 'Paradise'-exit: TV3 ville have mig ud

Hendes farvel så man dog. Nanna blev valgt som hotellets regent i en uge med temaet ’Game of Thrones’, og så vidste man godt, hvad udfaldet måtte blive. Hvad Nanna ikke havde set komme var, at det var veninden Jasmin, der dolkede hende i ryggen og sendte hende hjem til Danmark.

- Jeg blev selvfølgelig skuffet, for jeg havde ikke set det komme. Der var ikke nogen, der havde givet udtryk for, hvad der skulle ske, siger Nanna Knudsen om optakten til afstemningen mellem hende og Anders.

Et blodigt styrt er ikke kommet med i programmet, og det undrer den kønne blondine. Foto: ANTHON UNGER
Et blodigt styrt er ikke kommet med i programmet, og det undrer den kønne blondine. Foto: ANTHON UNGER
 

Paradiso: Folk deler mine nøgenbilleder

Før hun satte sig i stolen til afstemningen, var hun dog begyndt at ane, at noget var under opsejling.

- Indtil jeg snakkede med Jasmin for sidste gang, følte jeg mig sikker. Man ser det ikke på tv, men efter den snak, gik jeg op til Philip og sagde, der var noget galt. Bagefter kiggede vi på hinanden, og der vidste vi, at de var gået bag om ryggen på os, forklarer hun.

- Det var lidt et chok, for jeg havde ikke troet, hun kunne finde på det. Men samtidig kunne jeg mærke det på hende. Hun kunne ikke se mig i øjnene, og det kunne Malene heller ikke.

Alligevel er de alle gode venner igen i dag. Faktisk er Jasmin og Malene dem, hun taler mest med efter hjemkomsten fra Mexico, fortæller hun.