Fie Laursen afslører sig selv: Så elendigt gik det hende i 'Paradise Hotel'

Selvom optagelserne til 'Paradise Hotel' 2018 er i fuld gang, så lægger Fie Laursen på sine sociale medier ikke skjul på, at hun er tjekket ud af det luksuriøse hotel for længst

Fie Laursen lægger ikke skjul på, at hun er tjekket ind på 'Paradise Hotel' for at vinde. Video: Lars Sejr/Janus Nielsen, redigering: Kristian Hansen

Foto: Janus Nielsen Danske kendte Galleri: Fie Laursen smider bh'en

Fie Laursen har ikke tænkt sig at ligge på den lade side, når hun bliver deltager i næste sæson af 'Paradise Hotel'. Foto: Janus Nielsen Film, tv & radio Fie Laursen vil have sex på tv

Lige nu er optagelserne til 'Paradise Hotel' 2018 i fuld gang på det luksuriøse hotel i Mexico.

Men selvom deltagerne er pålagt strenge tavshedsklausuler af TV3 og ikke må afsløre detaljer om deres deltagelse, så er det tilsyneladende ikke alle, der kan finde ud af at holde kortene tæt ind til kroppen.

For et par uger siden kunne Ekstra Bladet afsløre, at bloggerstjernen Fie Laursen tjekker ind på 'Paradise Hotel' for anden gang, når programmet løber over skærmen til foråret.

Trine er et glimrende bud på årets 'Paradise'-babe. Foto: Janus Nielsen Underholdning Kæmpe galleri: Spritnye Paradise-babes smider toppen

Da Ekstra Bladet var i Mexico for at møde årets deltagere, lagde den unge blogger ikke skjul på, at hun denne gang havde tænkt sig at vinde hele molevitten.

- Min strategi er, ligesom min bror har sagt, ikke at give en 'fuck'. Jeg er ikke kommet for at få venner, og jeg er ikke kommet for at blive forelsket. Jeg er ikke kommet for at stole på nogen. Jeg er kommet for at stå i finalen og smide den fucking kugle, så jeg kan få det, jeg fortjener, sagde Fie Laursen dengang til Ekstra Bladet og tilføjede:

- Jeg er meget kold og kynisk, og når det kommer til spillet, skal jeg nok smide folk ud med et smil på læben.

Ved forpremieren på årets Paradise Hotel bekendtgjorde Philip og Simone, at de var blevet kærester - aftenen endte dog ikke så godt for Philip, idet han smadrede sit korsbånd efter et spring fra scenen. Foto: Anthon Unger TV3-reality Dansk reality-stjerne: - Jeg ligger i fosterstilling og græder

Flopper totalt
Men bloggerens anden deltagelse i 'Paradise Hotel' er langt fra gået, som hun havde håbet. For selvom optagelserne til programmet først slutter senere på måneden, så lægger Fie Laursen på sine sociale medier ikke skjul på, at hun for længst er hjemme i kolde Danmark igen.

- Søger akut en negledame, der kan komme hjem til mig og lave mine negle fredag! Hit me up (Nordsjælland), lød det onsdag fra bloggeren på Facebook.

Samtidig flyder Fie Laursens Instagram over med billeder af Fie selv i sin julepyntede lejlighed, til træning og i byen. Billederne er alle uploadet indenfor de sidste par dage, og altså inden optagelserne af den nye sæson af 'Paradise Hotel' er slut.

Ifølge deltagerkontrakten må deltagerne ikke afsløre, hvordan det går dem i programmet, men ser man på billederne nedenfor, er det ikke svært at konkludere, at Fie Laursen lige nu befinder sig langt fra Mexico og i hvert fald ikke er nået til finale-ugen.

Ugebladet Tæt På skriver endda i denne uges blad, at den unge blogger blev sendt hjem af de andre deltagere efter kun 24 timer i Mexico.

TV3 lukker i
Hos TV3 har de ingen kommentarer til Fie Laursens afsløring på de sociale medier.

- Det kan vi ikke kommentere på, lyder det fra Kristine Holm Marcher, der er pressemedarbejder hos MTG Danmark.

Disse lækre mennesker er netop nu i gang med optagelserne til den nye sæson af 'Paradise Hotel'. Foto: Janus Nielsen Film, tv & radio Frækkert på frækkert: Her er de nye ’Paradise Hotel’-deltagere

- Det er en kontrakt og klausul, som er fortrolig. Så det kan jeg slet ikke sige noget om, fortsætter hun.

Fie Laursen selv er ikke mere snakkesagelig. Da Ekstra Bladet ringede til bloggeren torsdag formiddag og spurgte ind til hendes færden på de sociale medier, blev røret smidt på med det samme.

I sin nye bog 'Vild, vildere Reality Awards' anklager Kit Nielsen Peter Birch for at have truet sin søn. Foto: Mogens Flindt TV3-reality Vilde anklager mod Ulven Peter: Han truede min 11-årige søn

Da 'Paradise'-deltagerne får taget deres mobiltelefoner som noget af det første, når de lander i Mexico, er der ingen tvivl om, at Fie Laursen har måttet pakke sydfrugterne og vende snuden mod Danmark allerede.

81 kommentarer
Vis kommentarer