Gav hele sin løn til kæresten: Sådan brugte han pengene

Luksusfælden: Ungt par fra Holbæk i håbløs gæld, og det er selvforskyldt

Heidi og Charlyhar noget af en gæld at kæmpe med. (Foto: TV3)
Heidi og Charlyhar noget af en gæld at kæmpe med. (Foto: TV3)

- Jeg er rasende. Havde der ikke været kamera på, havde jeg pandet ham sådan én, siger 26-årige Heidi med galden flydende ud af både mund og øjne.

Man kan roligt sige, hun er sur, og det er hun på samleveren, Charly, 32, i aftenens 'Luksusfælden'.

Det, hun er sur over, er, at hun  hver måned har indbetalt hele sin løn på 14.000 kroner til hans konto i forventning om, at han i hvert fald brugte mindst 10.000 af dem på at afdrage deres efterhånden astronomiske gæld.

Janne og Alex kan se frEm til at være gældfrie om nogle ganske få år. (Foto: tv3) TV3-reality Luksusfælden: Det går fantastisk

Det har han ikke gjort. Nærmest mindre end det halve - helt præcist kun 4.500 kroner, viser opgørelsen fra TV3-eksperterne, Jan og Carsten.

Hvert æg repræsenterer en gæld på 2.000 kr. (Foto: TV3)
Hvert æg repræsenterer en gæld på 2.000 kr. (Foto: TV3)
 

Gæld: 2,2 mio. kr.
- Jeg har mødt mange 'kassemestre'. Du skal ikke være det. Du har ikke styr på en skid, lyder den hårde, men realistiske bedømmelse af Charlys omgang med parrets økonomi, som han har stået med ansvaret for.

Det er også gået helt galt. Parret fra Holbæk skylder tilsammen 2,2 millioner kroner væk og har ikke meget andet af værdi end en slidt båd, de kan få 15.000 kroner for (ikke 50.000 kr, som Charly regnede med) og en vaskemaskine til 6.000 kroner at vise frem som modydelse til kreditorerne.

Nana - endnu med kort hår omgivet af vennen, Jesper, og Luksusfældens ekspert-Mette. (Foto: Heidi Maxmilling/TV3) TV3-reality Luksusfælden: Jeg er langhåret igen

Heidi og Charly har været sammen i fire år. På det tidspunkt skyldte hun bare 14.000 kr. væk. Nu er gælden på 574.000 kr.

Mislykket hotel-eventyr
Charly havde været noget mere uforsigtig med pengene. Han skyldte for fire år siden allerede mere end en halv million væk - til bl.a. skat. Nu er skattegælden alene på 1,1 mio kr., og manglende betaling af børnepenge har rundet 100.000 kr.

Et mislykket hotel-eventyr, som parret kastede sig ud i med bind for øjnene, har heller ikke just hjulpet på situationen.

Efter endt arbejde hos frisøren. Vennen Jesper og ekspert-Mette er tilfredse. (Foto: Heidi Maxmilling/TV3) TV3-reality Luksusfælden: Gør du grin med os?

Og som kronen på værket oplyser TV3-eksperterne, at gælden alene i renter stiger 10.000 kroner... om måneden.

Der er nok at tage fat på for TV3-holdet, hvis de skal redde parret fra et liv i kæmpe-gæld.

Kan det lykkes?

Se 'Luksusfælden' på TV3 i aften kl. 20.00.

113 kommentarer
Vis kommentarer