Husker du Pandas første date med kæresten?

Realitystjernen mødte sin kæreste i 'For lækker til Love'. Se hvordan det gik for sig

Husker du Pandas første date med kæresten?

Se kæresteparret Panda og Cecilie sammen til Reality Awards i slutningen af januar.

Gennem årene har 36-årige Panda datet mange piger i reality-programmet 'For lækker til Love', og det er ikke altid, at pigerne er sluppet heldigt fra mødet med den ellers så fredelige bjørn. For når programmet rullede over skærmen, blev der sendt nogle gedigne verbale dask med labben afsted fra Panda til pigerne, som han aldrig rigtig fandt interessante.

Men da han mødte 24-årige Cecilie i programmet, blev de hårde afvisninger byttet ud med et stort bjørnekram, og parret har nu været sammen i over et år.

Hun har holdt mig ud siden
- Vi har mødt hinanden på Facebook, og så inviterede jeg hende med i programmet 'For lækker til København', og så blev vi bedste venner i et stykke tid. Og fordi vi hang så meget ud sammen, så kunne vi lige så godt prøve, og så har hun holdt mig ud siden, fortalte Panda til Ekstra Bladet under Reality Awards i slutningen af januar.

- I 'For lækker til Love' er konceptet jo, at man skal sige noget knap så pænt om hinanden. Kan I huske, hvad I sagde om hinanden?

- Jeg tror ikke, vi sagde så meget negativt. Jeg må faktisk indrømme, jeg ikke engang har set programmet, fortalte Cecilie.

- Man er jo ikke 'For lækker til Love'. Man er jo for kræsen. Det er det, man er. Man kan vælge at sige noget grimt om hinanden, men man siger egentlig bare det, man ikke bryder sig om, fortæller Panda, der heller ikke husker, hvad han sagde efter deres første stævnemøde med kameraerne på slæb.

Derfor har Ekstra Bladet været i arkiverne og fundet parrets første tv-date frem. Se herunder:

- For en gangs skyld får jeg en pisselækker date. Selv i gymnastiktøj ser hun skarp ud. Jeg lægger selvfølgelig mærke til røven, ik, sukker Panda og falder i svime i tv-klippet herover.

Hun skulle kunne lide mig
Der var en årsag til, at parret så hinanden an som venner først.

- Jeg skulle finde ud af, om hun kunne lide mig for mig, eller om det var fordi, jeg var med i en program og var kendt. Men hun støttede mig, og blev ved med at sige, jeg skulle fyre den af og gøre det, jeg har lyst til. Og det er det, jeg leder efter hos en pige. Der er ikke en pige, der skal sætte en stopklods for mig, sagde Panda, der nu bor sammen med Cecilie.

Se Panda fortælle om sin barske opvækst til Cecilie i tv-klippet herunder:

Parret har også fået en kærlighedstatovering.

- På min fod står der Queen, og på hans fod står der King, og så er der kongekroner, men vi har valgt ikke at få noget med nogen navne, for hvis det sker, vi går fra hinanden, så behøver vi ikke gå op og få den tatoveret om med det samme, fortalte Cecilie.

Se Panda og Cecilies første kys herunder: