Irina gør det igen: Laver en topløs 'Kardashian'

Efter at internationale stjerner har postet et topløst billede krydret med en fuckfinger har Irina valgt at gøre det samme

Irina Babenko lægger ofte sexede fotos eller videoer af sig selv på Instagram. Som i videoen her, hvor realitybaben fører sig frem på dansegulvet

For cirka tre uger siden lagde megastjernen Kim Kardashian en nøgenselfie op på Instagram, hvor kun hendes bryster og skridt var dækket af en sort bjælke.

For to dage siden gjorde hun det igen sammen med modellen Emily Ratajkowski, hvor begge kvinder optræder topløse, dog sløret af en sort bjælke, krydret med en fuck-finger fra hver af kvinderne.

Nu har trenden spredt sig til Danmark, efter at reality-stjerne og blogger Irina Olsen har fulgt de to amerikaneres eksempel.

Hun har for nyligt postet et lignende billede på Instagram, hvor hendes flotte barm altså også får selskab af en sort bjælke og en fuck-finger.

- Mom gone wild, skriver Irina til billedet, hvilket på kort tid har affødt et hav af likes og kommentarer - nogle mere positive end andre.

- Du er simpelthen så fucking awesome og en kæmpe inspiration til os piger som har former!

- Hold kæft jeg er vild med det!

- Det tager overhånd Irina, tænk på billeder aldrig forsvinder fra internettet.

Det er denne selfie, der formentlig har inspireret Irina til sit billede:

Kan du huske Irinas første Kim Kardashian efterligning? Du kan gense den lige her.

74 kommentarer
Vis kommentarer