Janni Ree: Det gik virkelig over mine grænser

Der kommer meget mere drama i den nye sæson af 'Forsidefruer' end i de forrige. Det fortæller Janni Ree, der mener, at det er gået hårdest ud over hende selv

- Der var en masse drama. Hør Janni løfte sløret for den kommende sæson

Efter tre måneders optagelser er den nye sæson af realityprogrammet 'Forsidefruer' klar.

Janni Ree fortæller, at det endnu en gang bliver en sæson spækket med drama, kærlighed og op- og nedture i 'Forsidefruernes' ellers glamourøse liv.

Men det har ikke kun været en positiv oplevelse at medvirke i programmet, fortæller den tidligere Oddset-babe.

- Til tider har det været  ubehageligt at medvirke i programmet, fordi skænderierne er blevet personlige og ikke kun har stået på under optagelserne, men også bag scenen, lyder det fra Janni.

Knust Janni Ree: - Bare han kunne få en værdig død

Hun vil dog ikke fortælle, hvem der står bag det store drama i den nye sæson, men hun lægger ikke skjul på, at det er en person, der tidligere har stået bag drama i programmet.

- Det er altid en vis person, der er omdrejningspunkt i al dramaet. Denne person er altid god til at skabe ballade, og det går ud over os alle sammen på skift, og i denne sæson er det bare mig, der har fået turen, fortæller Janni Ree og tilføjer:

- Det har været en begivenhedsrig optagelsesperiode, men nogle gange gik det faktisk virkelig over mine grænser. Jeg tror næsten, at man kan gætte sig til, hvem jeg hentyder til. Der er i hvert fald en person, der er god til at være 'dramaqueen', lyder det fra den 48-årige 'Forsidefrue'.

Ree udelukker bestemt ikke, at der godt kan komme en sæson 4 af 'Forsidefruer'. Foto: Olivia Loftlund
Ree udelukker bestemt ikke, at der godt kan komme en sæson 4 af 'Forsidefruer'. Foto: Olivia Loftlund
 

Hun fortæller, at hun ikke kan afsløre mere om, hvad der er sket, men at hun flere gange efter optagelserne er gået hjem og vendt situationerne med Karsten Ree, der altid har et fornuftigt indspark til de talrige 'bitchfights', Janni Ree ender i.

- Det er drama fra den virkelige verden. Det er jo kvinder, når de er værst og bedst, fortæller Janni Ree selv om situationen.

Janni Ree: Jeg er stadig skuffet

'Forsidefruer' er det perfekte program

Janni fortæller desuden, at optagelserne af 'Forsidefruer' ikke har været i nærheden af lige så slemt, som det var at medvirke i 'Divaer i junglen' i tre uger. Et beslutning, Janni Ree inderligt fortryder. 

Selvom der har været drama i forbindelse med optagelserne til 'Forsidefruer' understreger Janni, at hun holder meget af alle de andre deltagere i programmet, og ifølge Janni er det en god blanding af kærlighed, humor og drama, man får i den nye sæson.

Janni Ree, Gunnvør Virgarsdótti og Amalie Szigethy til Reality Awards 2017. Foto: Mogens Flindt
Janni Ree, Gunnvør Virgarsdótti og Amalie Szigethy til Reality Awards 2017. Foto: Mogens Flindt
 

Deltagerne i 'Forsidefruer' sæson 3 tæller endnu en gang Jackie Navarro, den tidligere 'Paradiso' Amalie Szigethy, Gunnvør Virgarsdóttir, springrytteren Tina Lund og bloggeren Sarah Louise Christiansen. 

'Forsidefruer' bliver vist på TV3 torsdag kl. 20.

Se videoen: Er der kærlighed i luften i 'Divaer i junglen'?