Janni Ree: Jeg er stadig skuffet

For nyligt ytrede Janni Ree sin forargelse over de andre deltagere i 'Divaer i junglen', og skuffelsen har tydeligvis ikke lagt sig

Janni Ree: Jeg er stadig skuffet

Janni Ree om 'Divaer i Junglen'.

Den tidligere Oddset-babe Janni Ree har igennem flere sæsoner været med i tv-programmet 'Forsidefruer', der omhandler en gruppe eksklusive kvinder, som lever et luksusliv i sus og dus.

Imellem tiden har hun dog kastet sig over en ny udfordring. Hun er med i realityprogrammet 'Divaer i junglen', der snart kommer på TV3, og det har vist sig at være et program langt under hendes standard.

Ubehagelig bytur: Paradise-stjerner truet med kniv

Det ytrede hun, da programmet blev annonceret, og da Ekstra Bladet mødte hende i forbindelse med Tivolis åbning, havde skuffelsen ikke lagt sig.

- Det er simpelthen bare de typer, der er med i programmet, der er alt for meget. Det er jo Paradise-deltagere, der ligger og boller under lagnerne for åben skærm, lyder det skeptisk fra Janni Ree om programmet, der har premiere 2. april.

Hun mener, at programmet 'Forsidefruer' har en hel del mere klasse.

- 'Forsidefruer' er noget helt andet end 'Divaer i junglen'. Det er helt uden taktik og konkurrence, og det er et helt andet niveau. Jeg er ikke vant til at lave den slags tv med sådan nogle deltagere, fortæller Janni Ree, der ikke lægger skjul på, hvilket program, hun bedst kan lide af de to programmer.

(Artiklen fortsætter efter billedet)

Alle deltagerne i den nye sæson af 'Divaer i junglen'. Foto: Oliva Loftlund
Alle deltagerne i den nye sæson af 'Divaer i junglen'. Foto: Oliva Loftlund

Før 'Divaer i junglen' overhovedet er sendt, er der altså drama i forbindelse med den nye sæson af 'Divaer i junglen'.

- Jeg var i chok over, at man kan være så tarvelig og billig. De onanerede lige foran mig. Det var grænseoverskridende og en ordentlig mundfuld at opleve, hvordan folk kan være, har Janni Ree tidligere fortalt til Ekstra Bladet om oplevelsen i junglen.

Janni Ree betaler for Karsten: 'Jeg har aldrig set ham så fornøjet'

Fie Laursen, Janni Ree og Caroline Petersen i 'Divaer i junglen'. Foto: TV3
Fie Laursen, Janni Ree og Caroline Petersen i 'Divaer i junglen'. Foto: TV3

Se også: Paradise-Caroline onanerer i håndjern foran fem andre