Luksusfælden: Jeg har klumret i det

Kim fra aftenens program er ved at uddanne sig til massør og er lidt foran med afdragene på gælden

Kim får læst og påskrevet af TV3-eksperterne, Mette og Jan. (Foto: TV3)
Kim får læst og påskrevet af TV3-eksperterne, Mette og Jan. (Foto: TV3)

- Jeg har klumret markant i det, men det må jeg jo prøve at rette op på nu, siger aftenens deltager i 'Luksusfælden', 22-årige Kim Allan Pedersen fra Søborg.

I hans unge liv har han allerede oparbejdet en gæld på 1,1 million kroner på adskillige virksomheder, han har startet - uden at have nogen  ide om, hvordan de skulle drives.

Resultatet er blevet en stribe konkurser, og der er ikke blevet betalt til kreditorerne, mens han derimod har holdt en fest til 16.000 kroner om måneden det seneste år - penge, der burde være gået til dem, han skylder penge.

I programmet blev der lagt en budget, der langt skaffede penge nok til afdragene for den beskedne løn, hans kommende job på et stutteri, kunne indbringe.

Til slut i programmet blev så oplyst, at han havde droppet stutteriet og fået sig et job på et marketing-bureau.

Kolleger forsvandt i nattens mulm og mørke
Det har han så heller ikke.

- Jeg sagde nej i sidste øjeblik, da det viste sig, det ikke var til fast løn, men provisions-bestemt, og det kunne variere helt enormt. Det var ikke det, de havde lovet mig.

Mor får også noget af et chok. (Foto: TV3)
Mor får også noget af et chok. (Foto: TV3)
 

- Hvad med stutteriet?

- Chefen var rigtig sød, men hendes eks-svigermor, der ejer gården, var den værste nogensinde. Jeg arbejdede der i fire måneder, og jeg havde seks kolleger, der rejste i nattens mulm og mørke. Så kan du selv regne ud, hvordan det var.

Dennis forældre har foræret ham et fitnes-abonnement, og til forskel fra før bruger han det nu. Og smøgerne er lagt på hylden. (Foto: TV3) TV3underholdning Luksusfælden: Nu orker jeg at stå ud af sengen

- Fik I ikke løn, eller hvad var problemet?

- Vi fik  pengene, men der var ikke betalt skat for fri bil, mad og bolig, og feriepengene blev ikke indbetalt. Det blev vi uvenner over, og så valgte jeg at smutte. Feriepengene er nu indbetalt, men skatten er ikke, så den hænger jeg på oven i den store gæld, jeg har i forvejen.

- Hvad laver du så nu?

- Jeg er ved at tage massage-uddanelsen inde på At Work-skolen, og jeg er færdig om fem uger. Jeg skal også til en del job-samtaler i nærmeste fremtid.

Flyttet hjem til mor igen
- Får du betalt af på gælden?

- Jojo, jeg har faktisk afdraget mere, end jeg skulle i forhold til budgettet, så jeg har lidt 'i banken', så at sige.

- Hvad har du betalt det med, når du ingen indtægt har?

- Jeg har betalt med lønnen fra stutteriet, og så solgte jeg alle mine ting af værdi, og det gav mig en del penge, som gik til afdragene.

Dennis står i et økonomisk morads. (Foto: TV3) TV3underholdning Luksusfælden: Mor betaler 41-årige Dennis' regninger

diverse Luksusfælden: Folk er døde for mindre

- Bor du stadig hos din mor?

- Ja, jeg er lige flyttet hjem igen.

- Kan I komme overens?

- Najjj, ikke rigtigt. Hun hører jo ikke efter, hvad jeg siger.

- Det er måske dig, der skal høre efter hende?

- Præcis. Det skal nok gå. Vi har aftalt, at hvis vi bliver irriteret på hinanden, skal vi bare gå en lille tur, til det er drevet over igen.

- Det er især mig, der skal have styr på temperamentet. Det er dog blevet bedre.

- Der er kommet mere ro på, efter at jeg har fået styr på min gæld. Før I tiden troede jeg, at jeg havde styr på det. Så kom der en ny stak regninger. 'Åh, Gud fader bevares, hvor kommer de nu fra', tænkte jeg og blev ude af mig selv.

 

35 kommentarer
Vis kommentarer