Luksusfælden: Vi høvler gæld af

Parret fra tirsdagens program fulde af optimisme

Charly og Heidi har fået humøret tilbage. (Foto: TV3)
Charly og Heidi har fået humøret tilbage. (Foto: TV3)

- Der var meget sludder i det program. De satte det op, som om jeg stjal 14.000 kroner om måneden fra min kæreste. Det gjorde jeg naturligvis ikke. Pengene gik også til husleje, bil og regninger. Det kom så bare ikke med, siger Charly, som sammen med kæresten, Heidi, var tirsdagens deltagere i 'Luksusfælden'.

En noget hårrejsende oplevelse, der viste, at parret trods deres unge alder havde oparbejdet en gæld på 2,2 millioner kroner - og at Charly alene havde en skattegæld på over en million.

Brian og vennens kone får dommen af eksperterne. (Foto: TV3) TV3-reality Luksusfælden: Overlevelse hver dag

TV3-eksperterne, Jan og Carsten, måtte da også opgive at lægge et nyt budget for dem, men rådede istedet Charly til at søge om gældssanering, når Heidis noget mindre gæld var afdraget.

Undervejs havde eksperterne forhandlet en rentebesparelse på 710.000 kroner med kreditorerne for parret.

Det kneb mere med humøret undervejs i programmet. (Foto: TV3)
Det kneb mere med humøret undervejs i programmet. (Foto: TV3)
 

Båden solgt for 25.000 kroner
Så var det vigtigt, at Charly fik solgt sin noget slidte båd, og at parret også stoppede med at ryge.

Ingen af tingene var sket, da programmet sluttede, men i mellemtiden er båden blevet solgt - og til 25.000 kroner - 10.000 mere end det fremgik af programmet, han kunne få for den.

- Jeg satte en seddel op nede på havnen, så kom der én, der ville købe den. Nemt og uproblematisk, siger Charly.

TV3-reality Luksusfælden: Skylder 1,2 mio. væk

TV3-reality Luksus-eksperter kom for tidligt

Siden er rygningen også stoppet. Til gengæld bruger han og Heidi næsten det samme til nikotin-plastre, så på delt felt er gevinsten ikke lige til at få øje på.

- Hver gang, jeg tager plastret af, får jeg lyst til en smøg. Det må være noget psykisk. Men jeg håber da snart at kunne kvitte plastrene også, siger Charly.

Høvler gæld af
Ellers går det godt for parret, siger han. Der bliver betalt langt mere tilbage til kreditorerne, end det var forudsagt, og Charly skyder på, at Heidis gæld på over 500.000 kroner er ude af verden om tre år, istedet for de seks, der blev regnet med i programet.

- Jeg har forhandlet med flere kreditorer, og i stedet for at afdrage på gælden, har jeg spurgt, om vi kunne finde ud af noget, hvis vi betalte posten ud. Det har sparet os for en del tusinde kroner på den konto.

Udover, hvad parret sådan skal bruge af penge i dagligdagen, går de fleste af deres penge, til at høvle af på gælden, som nu ikke ser så uoverskuelig ud, som den gjorde, før 'Luksusfælden' kom ind i deres liv.

- Eksperterne har været en stor hjælp. De gav os nogle værktøjer til at gå i krig med gælden, siger Charly glad og tilfreds.

33 kommentarer
Vis kommentarer