Paradise-Caroline har fået nyt job: Her skal hun arbejde

19-årige 'Paradise'-Caroline har fået job i en vuggestue

Paradisoen Caroline Petersen har for en stund lagt reality-livet på hylden for at arbejde i en vuggestue. Foto: UNGER ANTHON
Paradisoen Caroline Petersen har for en stund lagt reality-livet på hylden for at arbejde i en vuggestue. Foto: UNGER ANTHON

Første gang de reality-glade, danske tv-seere fik øjnene op for 'Paradise'-Caroline – eller Onani-Caroline, om man vil. Kært barn har jo som bekendt mange navne – var, da hun i 2016 kæmpede sig hele vejen frem til finalen i TV3's storstilede reality-klassiker 'Paradise Hotel' og slutteligt kunne kalde sig vinder af sæson 12 sammen med partneren Mathias.

Dengang blev hun dog snydt på målstregen og taget godt og grundigt ved næsen af en udspekuleret medspiller, der i sidste ende ikke følte for at dele én eneste krone med en målløs og særdeles skuffet Caroline.

Men det de fleste seere af det populære tv-program nok husker den nu semi-etablerede realitystjerne allermest for er vel hendes hang til nydelsesfuld selv-stimulering med dertilhørende brummende aggregat for rullende kameraer og på landsdækkende tv.

Caroline vil under kniven: Det skal hun have lavet

Fået job i en vuggestue
19-årige Caroline Petersen lagde hverken skjul eller en dæmper på sin lystbetonede interesse for onani, da hun tonede frem på tv-skærmen i 2016, så hr. og fru. Jensen med stor sandsynlighed havde risikeret at få aftenkaffen galt i halsen, hvis de da ellers for en gang skyld havde forvildet sig væk fra TV 2 Charlie.

I dag er Caroline såmænd blevet et velkendt ansigt i de kulørte blade og har siden hendes tv-debut for over et år siden medvirket i flere reality-programmer – bl.a. med et comeback i dette års udgave af 'Paradise Hotel'.

Nøgne Paradisoer: Stem på din favorit

TV-tid og gallapremiere er dog ikke det eneste den bramfrie teenager bruger sin tid på i disse dage. Tidligere har hun knoklet løs i Føtex, men ifølge Realityportalen.dk har reality-silden nu med stor fornøjelse meddelt, at hun har fået job i en vuggestue.

– Jeg er rigtig glad for at arbejde der. Det er det fedeste, og det er det bedste job, jeg nogensinde har haft. Det er simpelthen så livsbekræftende, da man bliver så glad af at arbejde sammen med børnene. De er så søde og dejlige, og de er virkelig glade for mig. Jeg elsker børn, fortæller Caroline Petersen til Realityportalen.dk.

Caroline Petersen gjorde comeback i årets 'Paradise Hotel', men opholdet blev dog ikke lige så succesfudlt som i 2016, hvor hun nåede hele vejen til finalen. Foto: UNGER ANTHON
Caroline Petersen gjorde comeback i årets 'Paradise Hotel', men opholdet blev dog ikke lige så succesfudlt som i 2016, hvor hun nåede hele vejen til finalen. Foto: UNGER ANTHON
 

Caroline stemt ud af 'Paradise': Pigerne turde ikke andet

Ingen kommentarer fra forældrene
– Jeg søgte den 30-timers stilling som pædagogmedhjælper, da jeg godt kunne tænke mig, at der skulle ske noget nyt. Desuden har jeg altid været glad for børn og også været ret god til dem. Jeg fik så jobbet, og jeg er bare blevet så glad for det. I starten var jeg lidt bange for, hvad forældre og medarbejderne tænkte om mig, men alle har været super søde. Mine kollegaer er cool omkring, at jeg har deltaget i reality, og der er ingen forældre, der har kommenteret det – så vidt jeg ved, tilføjer hun.

Til trods for den nye jobtitel har Caroline ikke nogen intentioner om helt at droppe reality-universet, og hun drømmer da også om en skønne dag at have hovedrollen i sit helt eget realityprogram, fortæller hun.

Caroline til Paradise-veninde: Må jeg fortælle EB om vores hemmelige trekant?

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Kom nu ud af busken, Dyrby