Paradise-deltager fortryder vold

Jonas fra den kommende sæson af 'Paradise Hotel' er ked af gammel voldsepisode

Jonas toner fra på mandag frem i 'Paradise Hotel 15'. (Foto: Jan Unger)
Jonas toner fra på mandag frem i 'Paradise Hotel 15'. (Foto: Jan Unger)

Mens den nu 19-årige Jonas Poulsen var i Mexico i november for at deltage i optagelserne til 'Paradise Hotel 2015', brød en historie frem om ham i Ekstra Bladet.

Anne, der i sin tid gik i klasse med Jonas i folkeskolen i Haslev, fortalte om en hændelse, hvor Jonas som 16-årig ramte hende med et glas i øjet efter et slagsmål og tumult på et diskotek i Haslev. Anne blev ramt så uheldigt, at hun fik nedsat syn på sit ene øje. Jonas fik en betinget dom for vold.

Offer for Paradise-voldsmand: Han smadrede mit øje med et glas

Jonas kunne dengang ikke tage til genmæle, fordi han på grund af tv-optagelser var udelukket for kontakt med medier i Danmark, men nu - inden programmet får premiere på mandag - han har ønsket at fortælle sin historie om hændelsen for tre år siden.

-Hvorfor vil du gerne fortælle om historien?

- Jeg lyder som et utilregneligt menneske, og det er jeg på ingen måde. Jeg vil gerne fortælle min historie, så folk ikke dømmer mig på, hvad der er sket, men jeg får en ny start, fortæller Jonas.

Jonas bekræfter hændelsesforløbet for tre år siden, hvor han har en kontrovers med Annes kæreste. Anne skubber ham, og han smider et champagneglas i affekt. Glasset splintres, og rester af det knuste glas rammer Anne i øjet.

- Angrer du?

Ja. Selvfølgelig fortryder jeg det. Jeg skulle aldrig have kastet det glas. Jeg tror, de fleste mennesker - hvis de blev truet, så ville de reagere på en eller anden måde. Jeg reagerede ved at kaste det glas, og det er jeg utrolig ked af, siger Jonas, der efterfølgende gik i klasse med Anne.

- Jeg har sagt til hende, at jeg var utrolig ked af det. Det var ikke min intention, siger Jonas.

TV: Sex og intriger i Paradise-sæson

Her er de nye Paradise Hotel-deltagere

På mandag blænder TV3 op for omgang 11 af realityshowet. Jonas er en af de 11 startede deltagere, og for ham er det vigtigt, at seerne tager imod ham, som han er i programmet og ikke dømmer ham for de hændelser, der skete for tre år siden.

- Jeg tror, alle har noget, de fortryder i deres liv. Haslev er ikke en spændende by, og jeg endte blandt mennesker, der ikke var så gode for mig. Det er jeg utrolig ked af, og jeg tog afstand fra dem. Jeg er kommet videre i mit liv, siger Jonas, der efter voldsdommen flyttede fra Haslev til København og begyndte at arbejde. I dag er han butik- og webansvarlig i et engrosfirma, træner og går sjældent i byen.

- Hvis du i dag er i en situation, hvor det trækker op til en konfrontation. Hvordan reagerer du?

- Jeg fik diagnosen ADHD, dag jeg var 13 år, og det er måske derfor, jeg har haft en kortere lunte end andre. Med tiden har jeg lært, at jeg bakker ud, når noget optrapper, siger Jonas, der stoppede med medicinen Ritalin, da han var 15 år.

- Jeg er ikke så mærket af ADHD i dag. Jeg har masser af tålmodighed. Jeg føler ikke, det er så slemt i dag.

- Har der været episoder under 'Paradise Hotel ' Mexico, hvor du har  været i skænderier?

- Det vigtigste for mig dernede var at tale godt om alle mennesker. Når jeg kunne mærke, det begyndte at udvikle sig til noget, det ikke skulle, så gik jeg.

- Hvordan har du det med, at din voldsdom igen kommer frem?

- Jeg tror ikke, der er nogen, der ville have det godt med det. Men jeg er glad for, at jeg kan fortælle min side af historien, og jeg slutter sagen nu her. Folk må se mig i programmet, og det er den person, jeg er i dag, siger Jonas.

Anne er et opdigtet navn. Hendes rigtige navn er redaktionen bekendt.

Du kan følge 'Paradise Hotel' på ekstrabladet.dk allerede fra på torsdag, hvor vi dækker Gallapremieren fra Imperial med artikler og tv på ekstrabladet.dk og på EBflash snapchat og EBflash Instagram.

Se traileren for den kommende sæson herunder:

Intet tyder på ro i Dansk Folkeparti

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.