Paradise-deltager: Jeg kunne have været død

Alderspræsidenten på 'Paradise Hotel' er en glad fyr med ar på sjælen. Hans krop er både tatoveret med 'Ku' godt' og navnene på sine døde kammerater

Den tidligere overkonstabel bruger sine erfaringer fra Afghanistan, når han tjekker ind på luksushotellet i Mexico. (Foto: Anthon Unger)
Den tidligere overkonstabel bruger sine erfaringer fra Afghanistan, når han tjekker ind på luksushotellet i Mexico. (Foto: Anthon Unger)

Når 'Paradise Hotel 15' fra på mandag ruller over skærmen, vil én af de mest frembrusende og højtråbende deltagere være 25-årige Philip fra Farum.

- Jeg har meget krudt i røven. Jeg er en energibombe. Der skal ske noget hele tiden, fortæller gavflaben Philip energisk, da Ekstra Bladet i november sidste år møder ham på en af de første optagedage i Mexico forud for sæson 11 af TV3-programmet.

Alderspræsidenten på det mexicanske stillehavshotel får hurtigt titlen af alfahan af de andre deltagere. En naturlig rolle for den tidligere overkonstabel, der har været udsendt til Afghanistan.

- Hvad tager du med fra Afghanistan, som du kan bruge her?

- Jeg har et meget åbent sind. Jeg har haft mange oplevelser, som gør, at jeg værdsætter livet mere, fortæller Philip, der allerede inden udsendelsen til det krigshærgede land oplevede at miste to af sine kammerater.

Granatfejl kostede to soldater livet

Den 11. juni 2010 eksploderede et morterrør på det militære øvelsesterræn i Oksbøl ved Varde. Philips soldaterkammerater, Simon (21 år) og Jonas (22 år) døde ved den tragiske ulykke.

- Jeg var 10 meter derfra. Jeg blev også ramt i baghovedet. Jeg har stadig et metalstykke siddende, siger Philip.

Det kunne have været mig
- Jeg tænker tit, hvis jeg havde taget den kasse, så var det mig, der havde puttet den granat i og ikke havde været her. Det er også sådanne oplevelser, der gør, at man får et helt andet perspektiv på livet, siger Philip, der til ære for sine døde kammerater har deres navne og autentiske gravsten tatoveret på sin krop - sammen med navnene på de tre kammerater fra hold 10, der ikke kom hjem fra Afghanistan.

(Artiklen fortsætter under billedet)

- Mine tatoveringer på armene betyder rigtig meget for mig. Det er fra min tid i Afghanistan. Jeg har mistet to kammerater herhjemme i Danmark under en morterulykke i Oksbøl. En måned efter tog jeg til Afghanistan og mistede tre af mine gode kammerater, fortæller Philip. (Foto: Anthon Unger)
- Mine tatoveringer på armene betyder rigtig meget for mig. Det er fra min tid i Afghanistan. Jeg har mistet to kammerater herhjemme i Danmark under en morterulykke i Oksbøl. En måned efter tog jeg til Afghanistan og mistede tre af mine gode kammerater, fortæller Philip. (Foto: Anthon Unger)

Paradise-deltager fortryder vold

Philip har i dag sagt farvel til forsvaret, og han er nu VVS-lærling. Han har bearbejdet de voldsomme oplevelser med psykologhjælp og tænker meget over at leve livet.

Fuldemands-tatoveringer
- Det går sgu ikke at være hård hele tiden. Det får man intet ud af. Jeg kan bedre lide at smile og få folk til at have det sjovt end at sidde ovre i hjørnet og være arrogant, siger Philip, der også har et par fuldemands-tatoveringer på den veltrimmede krop.

- Jeg er typen, der får tatoveringer i min brandert og fortryder dem. Jeg har fået en Playmobil-mand på låret. Jeg har også fået skrevet 'Dansk Pilsner', og så står der 'Ku’ Godt' bag øret. Det er bare lidt stilen. Jeg er rimelig vild, når jeg er fuld, lyder det fra Philip, der har en smittende latter.

Under opholdet i Mexico var der rig mulighed for at udleve fest-genet for Philip. Det kan ses fra på mandag, når TV3 sender den nye sæson, men på ekstrabladet.dk tager vi hul på 'Paradise Hotel 15' allerede i morgen.

Du kan følge 'Paradise Hotel' på ekstrabladet.dk allerede fra i morgen, torsdag, hvor vi dækker gallapremieren fra Imperial med artikler og tv på ekstrabladet.dk og på EBflash snapchat og EBflash Instagram.

Se Philip i traileren for den kommende sæson herunder - og hvordan han tog udfordringen med at twerke op med hotellets piger:

Intet tyder på ro i Dansk Folkeparti

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.