Paradise-vinder på vej mod Robinson med ny flirt

Monique von Appen, vinder af 'Paradise Hotel', og Mark 'Slem' Bøgelund fra 'Big Brother' har fundet sammen og kaster sig nu ud i et nyt reality-eventyr

Mark Slem og Monique von Appen er nyt par - både privat og i realitybranchen. (Fotocollage: SBS/Anthon Unger)
Mark Slem og Monique von Appen er nyt par - både privat og i realitybranchen. (Fotocollage: SBS/Anthon Unger)

22-årige Monique von Appen blev i torsdags kåret som vinder af 'Paradise Hotel' sammen med partneren Anders Meyer.

Og meget tyder på, at 'Paradise'-vinderen også har vinden med sig på den private front. Monique har nemlig fundet sammen med 20-årige Mark 'Slem' Bøgelund, der deltog i sidste års udgave af 'Big Brother'.

Som par skal de være deltagere i den nye omgang af TV3's 'Robinson Ekspeditionen', hvor deltagerne denne gang er kæreste- og ægtepar.

Dater kun
Ifølge Monique er parret dog stadig ikke kærester, men de dater og har gjort det i to måneder

- Vi skal medvirke som et par, der dater, og vi ser det som en mulighed for at lære hinanden endnu bedre at kender, siger Monique til Ekstra Bladet.

Sådan går det for sig, når Susan K. fejrer sin 41 års fødselsdag. (Foto: Simon Heywood/Photo-booth.dk). Danske kendte Susan K. flashede bryster til fødselsdag

Monique fortæller, at hende og Mark mødte hinanden til en fødselsdag, og at det kun er gået fremad siden.

Meldte sig med ekskæreste
Mark havde i første omgang meldt sig til 'Robinson Ekspeditionen' med sin daværende kæreste Sabina-Nikita Holtum Barth, som han mødte i ‘Big Brother’-huset, og som han gjorde gravid for åben skærm.

Nicki går til den under dynen. (Screendump) TV For frækt til tv: Blowjob i Big Brother - se det her

Hun fik en abort, og selvom parret flyttede sammen  efter programmet, gik forholdet i stykker. Det skriver Realityportalen.

Ekstra Bladet har være i kontakt med TV3, som på nuværende tidspunkt ikke har nogen kommentar til Moniques og Marks deltagelse i 'Robinson Ekspeditionen'.

Ekstra Bladets flash!-redaktion er på Facebook. Klik HER, tryk 'like' og følg med i de seneste nyheder om kendte, kongelige, musik, tv og film.

1 af 2 Paradise-vinder Monique skal deltage i næste udgave af 'Robinson Ekspeditionen' med sin nye flirt Mark Slem Bøgelund. (Foto: TV3)
2 af 2 Mark Slem og Monique von Appen er nyt par - både privat og i realitybranchen. (Fotocollage: SBS/Anthon Unger)
10 kommentarer
Vis kommentarer