Paradiso: Folk deler mine nøgenbilleder

Jeg ved godt, at dette er min egen skyld, men jeg troede, at jeg kunne stole på hende, siger Mette Væver Andersen fra 'Paradise Hotel' sæson syv

Mette Væver Andersen, da hun deltog i 'Paradise Hotel'. Foto: TV3
Mette Væver Andersen, da hun deltog i 'Paradise Hotel'. Foto: TV3

I 2011 kunne realityglade danskere følge Mette Væver Andersen i ’Paradise Hotel’, hvor hun røg ud lige inden den store finale.

Siden er hun blevet mor, og nu er hun havnet i en rigtig trist situation, fordi hun valgte at stole på sin nu tidligere veninde. De sendte en række nøgenbilleder til hinanden. Og efter venskabet røg, har veninden ifølge paradisoen valgt at sende billederne i omløb, der nu skulle florere på internettet og via sms-beskeder.

- Jeg føler mig så krænket og udstillet, men også tanken om, at min søn en dag kan komme til at se disse billeder af mig, gør mig vanvittig ked af det. Jeg synes, det respektløs at dele noget så privat, og det er noget, jeg aldrig selv kunne drømme om, siger Mette Væver Andersen til Realityportalen.

+størrelse-model smider det hele

Hun fortæller, at sagen er anmeldt til politiet, da der – ifølge paradisoen – er tydelige beviser for, at eks-veninden har delt tre billeder.

- Jeg er så umådelig flov over det her, og det gør mig virkelig ked af det. Jeg ved godt, at dette er min egen skyld, men jeg troede, at jeg kunne stole på hende, og at hun aldrig ville dele dem med nogen, selv om vi ikke længere snakker sammen, siger hun til Realityportalen.