Paradisoer aflyser: Derfor gider vi ikke Jylland

Den traditionsrige finalefest på TV3-programmet 'Paradise Hotel' er aflyst, da deltagerne har meldt fra

Tre paradisoer blev inviteret i studiet til en vaskeægte paradise-quiz! Se med her

Hvert år gør TV3 klar til den helt store fest, når sidste afsnit af deres populære program 'Paradise Hotel' løber over skærmen.

Det bliver dog ikke tilfældet i år, da TV3 har valgt at aflyse årets brag af en Paradise-fest.

Festen skulle for første gang nogensinde afholdes på diskoteket Noir Club i Aarhus, og netop destinationen er ifølge TV3 årsagen til, at festen bliver aflyst.

Det er nemlig for besværligt for deltagerne at tage turen hele vejen til Jylland for at feste.

- Det er ikke fordi, vi ikke gider at feste, eller vil være uvenner med TV3, men det er simpelt hen for besværligt at tage hele vejen til Jylland. Der er flere af deltagerne, der skal op på arbejde fredag morgen, som ikke kan nå hjem efterfølgende, siger Patrick Brylow, der selv har fået fløjet sin far og hans kone hjem fra Spanien for at se finalen sammen med dem.

Paradise Hotel Gruppe-oralsex på Paradise Hotel: Det siger forældrene

- Det er simpelt hen for dyrt, hvis vi alle sammen skal til Aarhus, forklarer han.

TV3's pressemedarbejder Jon Pagh opdagede hurtigt, at Jylland ikke var en populær destination blandt deltagerne.

- Da jeg sender informationen ud om, at finalefesten er i Aarhus, får jeg hurtigt flere tilbagemeldinger fra folk om, at de ikke kan komme, fortæller han.

Paradise Hotel Slik i numsen: Paradise-drengene besøger Carl-Mar

Jon Pagh får efterfølgende meldinger om, at det især er transport-omkostningerne og hotel-udgifterne, der er problemet for deltagerne, men da TV3 tilbyder af betale transport og logi for dem, er svaret det samme:

- Folk meldte stadig fra. Jeg fik ni aflysninger nærmest med det samme, og så giver det bare ikke rigtig mening at holde festen. Den er primært for deltagernes skyld, vi holder den, så hvis de ikke ønsker at deltage, giver det jo heller ikke mening at afholde den, siger TV3's pressemedarbejder, der er ærgerlig over, at den traditionsrige fest ikke bliver til noget:

- Vi synes, det var en vildt fed mulighed af holde festen i Aarhus, fordi mange af vores seere kommer fra Jylland, og programmet er vel næsten større derovre, så det er super ærgerligt.

Caroline gnubber og gnider sig op af Mathias krop. Han får aldrig fred. (Foto: TV3) TV Paradise Hotel: Gnubberi til den helt store guldmedalje

Deltagerne er i realiteten bundet til at deltage til festen, fordi de har underskrevet en kontrakt inden deres deltagelse i programmet, men TV3 vil hellere droppe festen end at tvinge deltagerne til at dukke op i Aarhus.

- Festen er for deres skyld. For vores vedkommende kan man sige, at programmet jo er slut, så det vil ikke give mening for os at tvinge dem til at komme og feste, siger Jon Pagh.

Hvad siger deltagernes forældre til Paradise Hotel? Hør med her

Rikke Gøransson har fået mere og mere ansvar for løjerne i Paradis. (Foto: Anthon Unger) TV3underholdning Paradise-vært: Jeg har fundet min selvtillid

106 kommentarer
Vis kommentarer