Reality-deltagere mødes i retten: Tiltalt for at slå tænder ud

'Robinson'-deltageren Daniel fik tre tænder slået ud. 'Bikini Island'-deltageren Wetter bliver udpeget som gerningsmand

Det er disse to TV3-realitystjerner, der mødes i retten i foråret. (Fotocollage: TV3)
Det er disse to TV3-realitystjerner, der mødes i retten i foråret. (Fotocollage: TV3)
Følg Underholdning

I slutningen af januar var Daniel Andersen sammen med kæresten Noam Goltermann og en lang række andre realitystjerner til det famøse Reality Awards og efterfølgende til afterparty på diskoteket Billy Booze i København.

Reality-deltager sendte Robinson-Daniel på skadestuen

Uheldigvis endte aftenen med, at Daniel var tre tænder fattigere. Hvordan det skete, er kæresteparret og den udpegede overfaldsmand dog ikke enige om.

- Det var Wetter (Kasper Wettergreen, red.) fra 'Bikini Island', lød Noams forklaring, da Ekstra Bladet talte med ham i telefonen dagen efter hændelsen. Dengang var Daniel endnu for mærket af sine skader til at have lyst til at tale med nogen.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Noam (tv.) fortæller, at Daniels tænder var knækket helt op til rødderne, så de er blevet opereret ud. Nu får han en smileprotese, indtil implantaterne kan opereres op. (Foto: Lotta Lemche/TV3)
Noam (tv.) fortæller, at Daniels tænder var knækket helt op til rødderne, så de er blevet opereret ud. Nu får han en smileprotese, indtil implantaterne kan opereres op. (Foto: Lotta Lemche/TV3)

Ifølge Noams forklaring kom Rikke fra 'For Lækker til Love' og Savas fra 'Bikini Island' op at toppes på dansegulvet.

- Vi var på vej ud af Billy Booze. Vi røg på gulvet, og så var der bare masse-slagsmål oven på os, og jeg fik så Rikke rykket ud fra Billy Booze, fortalte Noam dengang, inden han fortsatte:

Blod i hele hovedet
- Lige pludselig kom Daniel ud, og han havde blod i hele hovedet. Og så havde han fået slået tre tænder ud, fortalte Noam om slagmålet mellem realitydeltagerne fra flere forskellige programmer.

- Daniel havde sagt noget til Savas, som har syntes, at Daniel var øretæveindbydende. Daniel skubbede Savas væk, og så klappede Wetter Daniel en på låget, sagde Noam dengang om 'Robinson'-parrets version af hændelsen.

Hammeren er faldet: Bikini-diva dømt for at sælge uægte smykker

(Artiklen fortsætter under billedet)

Kasper Wettergreen (Wetter) var på 'Bikini Island' med ekskæresten, Nanna. (Foto: TV3)
Kasper Wettergreen (Wetter) var på 'Bikini Island' med ekskæresten, Nanna. (Foto: TV3)

Wetter fortryder vild sex med Nanna i 'Bikini Island'

Den forklaring stod dog i stærk modstrid til, hvad Wetter forklarede dagen efter hændelsen.

- Jeg så Savas stå og skændes med en person. Jeg så, det var en fyr, men jeg anede ikke, hvem han er. Jeg sad ved et bord med syv-otte andre nogle trin oppe, og så skete det fem meter fra vores bord. Jeg blev oppe ved bordet, og lige pludselig så jeg en, der lå ned, fortalte Wetter dengang og svarede på følgende spørgsmål:

Det var ikke mig
-  Ved du, hvem der har slået Daniel?

- Overhovedet ikke. Det gik så stærkt. Men jeg ved i hvert fald, at det ikke var mig. Jeg var for langt væk til at kunne involvere mig, sagde Wetter, der dengang blev anholdt af politiet og løsladt igen om morgenen.

Anklageskriftet er udfærdiget med Wetters navn
I dag den 10. marts har Ekstra Bladet fået aktindsigt i anklageskriftet og har derfor mulighed for at skrive om sagen med den tiltaltes navn. I anklageskriftet fremgår det, at der er blevet rejst tiltale mod Kasper Wettergreen for vold efter straffelovens paragraf 244, der bliver benævnt som simpel vold og for straffelovens paragraf 247 stk.1, der betyder, at straffen kan forhøjes, når den er begået af en person, der tidligere er dømt for vold.

Wetter fik nemlig tilbage i 2010 en voldsdom på 30 dages betinget fængsel, efter han kom op at toppes med en anden person i et s-tog. Og den gamle dom mener Kasper Wettergren er årsagen til, at han er blevet tiltalt i diskoteksslagsmålet.

- Men jeg stoler på det danske retssystem; at jeg bliver kendt uskyldig, siger Kasper Wettergreen, da Ekstra Bladet taler i telefon med ham i dag, den 10. marts.

- Jeg har en masse vidner på min side, og jeg er blevet kontaktet af to bartendere på Billy Booze, som gerne vil vidne for mig, fortæller 'Bikini Island'-vinderen, der imødeser den kommende retssag med ro.

- Jeg vil få min advokat til at bede om videoovervågningen, siger Kasper Wettergreen, der mener, at båndet vil bevise, at han ikke er gerningsmanden.

Se Nikita Klæstrup råsnave Oliver Bjerrehuus til Reality Awards

Danni Sigen fortæller fra Bispebjerg om sit massageæg, der røg for langt op

Danni Sigen slikker reality-baben på brysterne

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Støjberg er dansk politiks nye protest-dronning

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind