Realitydeltager i chok: Skal have fjernet brysterne

Natascha Cetiner har fået en nedslående besked og skal nu have fjernet sine bryster og æggestokke

Natascha Cetiner, der er kendt fra 'Paradise Hotel', har besluttet sig for at få fjernet sine bryster, æggeledere og æggestokke, efter hun har fået konstateret genforandringen BRCA. Foto: TV3
Natascha Cetiner, der er kendt fra 'Paradise Hotel', har besluttet sig for at få fjernet sine bryster, æggeledere og æggestokke, efter hun har fået konstateret genforandringen BRCA. Foto: TV3

Dansk realitystjerne: Mine mænd skal forkæles i sengen

Reality-dame lufter Babs og Nutte - ved enhver lejlighed

2017 har budt på både op- og nedture for den tidligere 'Paradise'-deltager Natascha Cetiner.

I året, der snart er gået, har hendes mor fået konstateret kræft, men samtidig har hun også oplevet en stor glæde, da hendes kone, Anna Vangsø Cetiner, i juli fødte deres søn, Mattheo.

Nu har den 26-årige realitydeltager dog selv fået en trist besked.

Efter morens kræftdiagnose har Natascha Cetiner nemlig været igennem flere forskellige undersøgelser, og tidligere på måneden fik hun beskeden om, at hun har arvet genforandringen BRCA1, og at hun dermed har forhøjet risiko for at blive ramt af brystkræft, kræft i æggestokkene og kræft i æggelederne.

Dansk skuespiller taler ud: Min søn slog mig

Derfor har hun nu taget en stor og svær beslutning. Det afslører hun på sin Facebook-profil.

- Følelsesmæssig rutsjebane - titlen på mit 2017. Min mor fik konstateret cancer, Anna og jeg fik verdens smukkeste dreng, som hver dag gør mig utrolig stolt, og nu har jeg så arvet det her skidt. Derfor har jeg taget en, for mit vedkommende, kæmpe beslutning, skriver hun på sin Facebook og fortsætter:

- Jeg har valgt at fjerne mine bryster og æggestokke, når jeg fylder 30. På den måde undgår jeg at skulle gå og frygte cancer resten af mit ellers så fantastiske liv. Jeg har trods alt ikke kun mig selv at tænke på længere, lyder det videre fra den nybagte mor.

Khader beskylder Janni for at have kysset med hans fætter: Nu svarer hun igen

Fik svar på e-boks
Til Ekstra Bladet forklarer Natascha Cetiner, at hun blev rystet, da hun først fik svaret på sine undersøgelser. Til at starte med kunne hun dog næsten ikke tro sine egne øjne.

- Jeg læste mit resultat på e-boks, og først kunne jeg egentlig ikke forholde mig til det. Det var som om, at beskeden ikke var til mig. Jeg gemte billedet af svaret på min telefon, lagde den i lommen og fortsatte det, jeg nu var i gang med, siger reality-deltageren til Ekstra Bladet og fortsætter:

- Først efter en uges tid gik det rigtig op for mig. Jeg blev lidt ked af det, men mest af alt bange. Man kommer til at tænke rigtig langt frem og tingene står pludselig i et helt andet perspektiv. Tingene blev vendt lidt ved middagsbordet, og jeg har jo fulgt min mor i hendes sygdomsforløb, så alt talte bare for, at jeg skal forebygge det, så jeg ikke ender i samme situation, siger hun og understreger, at det ikke tog hende mere end en uge at beslutte, at hun ville opereres.

I 2016 blev Natascha Cetiner gift med sin kone, Anna Vangsø Cetiner. Foto: Privatfoto
I 2016 blev Natascha Cetiner gift med sin kone, Anna Vangsø Cetiner. Foto: Privatfoto

Her er Janni Rees mange mænd: - Jeg er bange for at være alene

Ved godt mod
Ifølge Natascha Cetiner er hun ved godt mod forud for den operation, der venter hende om et par år.

- Jeg er ved godt mod, ja. Men jeg er også rigtig nervøs for operationen, siger hun.

Ifølge realitydeltageren har hun ikke planer om at få genskabt sine bryster, når operationen er overstået.

- Lige nu er planen ikke at få lavet nye, og hvis jeg ombestemmer mig, skal de være meget små, siger hun og understreger, at hendes kone og familie støtter hende i beslutningen.
Dansk reality-stjerne afslører: Deltog i sexfester med de kendte

Natascha Cetiner fortæller derudover, at hun er så sikker på sin beslutning, at hun uden at tøve ville få foretaget operationen nu, hvis det var muligt. Operationen bliver dog først tilbudt hende, når hun fylder 30, og derfor må hun altså lige vente fire år endnu.