Realitystjerne på psykiatrisk afdeling: Jeg føler mig som en fiasko som mor

Kia Sødergreen er stadig indlagt på psykiatrisk afdeling, efter hun har fået en voldsom fødselsdepression. Torsdag fik hun dog udgang fra hospitalet for en stund

Kia Sødergreen havde fået et par timers udgang fra hospitalet torsdag eftermiddag. Foto: Mogens Flindt
Kia Sødergreen havde fået et par timers udgang fra hospitalet torsdag eftermiddag. Foto: Mogens Flindt

Dansk realitystjerne indlagt på psykiatrisk afdeling

Caspers søn er fyldt 18: Her er den vilde gave fra farmand

Realityparret Kia 'Sugar' Sødergreen og Walid 'Knaldperlen' Bechara, der er kendt fra 'Kongerne', blev forældre til en lille dreng i slutningen af september.

Det var langt fra en udramatisk fødsel, for undervejs endte parrets nyfødte søn, Marcus, med at brække ryggen.

Det har dog heller ikke været fryd og gammen efter fødslen, for i oktober måtte Kia Sødergreen lade sig indlægge på psykiatrisk afdeling, efter hun var blevet ramt af en voldsom fødselsdepression.

'Knaldperlen' er blevet far

Stadig indlagt
Den 27-årige realitystjerne er stadig indlagt, men torsdag eftermiddag fik hun udgang fra hospitalet i forbindelse med Kit Nielsens reception for bogen 'Vildt, vildere, Reality Awards'.

Her mødte Kia Sødergreen op på den røde løber med sin kæreste, Walid Bechara, og Ekstra Bladet mødte hende og Walid til en snak om, hvordan det går med dem og deres lille søn.

Knaldperlen gider ikke sex med sin gravide kæreste

- Det går meget op og ned lige nu. Nogle dage er jeg glad og har en god dag, og andre dage er det slet ikke godt. Jeg græder meget og er frustreret, og så får jeg angstanfald, hvor hele min krop ryster, siger Kia Sødergreen til Ekstra Bladet og fortsætter:

- Jeg føler mig som en fiasko som mor. Det gør jeg helt ærligt, fordi jeg ikke kan se min søns behov, og når Walle kommer med ham på hospitalet, så kysser jeg og krammer ham, og jeg kan jo mærke, at jeg elsker ham, men jeg kan ikke se, om han skal have skiftet ble, eller om han er sulten eller ked af det. Hvor det kan du, siger hun henvendt til Walid, der sidder ved siden af hende.

- Men du er jo en god mor, understreger Walid Bechara.

Dejligt at komme ud
Ifølge Kia Sødergreen er det dejligt at få lidt alene-tid sammen med Walid Bechara i forbindelse med bogarrangementet og komme væk fra hospitalet.

Knaldperlen skidesur over graviditet

- Jeg føler mig så lettet og glad over, at vi lige har et par timer, hvor mig og Walle kan være os selv, og hvor vi kan komme ud og hilse på nogen af vores venner, og at jeg kan komme ud og føle, at jeg ikke bare er sådan en, der sumper på medicin og ligger inde på min afdeling. For det er faktisk meget grænseoverskridende at ligge der, lyder det fra 'Kongerne'-stjernen, der selv er uddannet sygeplejerske.

Ifølge Kia og Walid har Kiras indlæggelse gjort deres forhold stærkere. Foto: Mogens Flindt
Ifølge Kia og Walid har Kiras indlæggelse gjort deres forhold stærkere. Foto: Mogens Flindt
 

Kia Sødergreens indlæggelse har betydet, at Walid Bechara har måttet droppe sit arbejde og gå hjemme fuld tid.

Vild sexskade: Knaldperlen brækkede kærestens haleben

- Jamen, jeg er jo blevet mor, siger 'Knaldperlen' til Ekstra Bladet med et stort grin og fortsætter:

- Det går rigtig fint, synes jeg. Jeg er begyndt at lære Marcus rigtigt at kende nu. Det var lidt svært og hårdt i starten, da Kia blev indlagt, for der kendte jeg jo ikke Marcus' signaler 100 procent, men det gør jeg nu, og jeg dækker hans behov, så jeg synes faktisk, at det går rigtig godt med at være både far og mor, siger han.

Walid Bechara synes dog, det er hårdt at skulle undvære sin kæreste hver dag.

- Det er selvfølgelig rigtig hårdt ikke at have Kia derhjemme. Det er altid hårdt at være alene, men jeg ved, at hun kommer igen, og hun kommer stærkt igen. Jeg synes, at det her har styrket vores forhold og gjort vores kærlighed stærkere, og jeg er der for hende 100 procent, lyder det fra 'Knaldperlen'.

Dansk realitypar: 'Jeg venter på, han går ned på knæ'

Må ikke se sønnen
Det sværeste ved indlæggelsen er ifølge Kia Sødergreen, at hun ikke må se sin søn særlig ofte. Kun to gange om ugen, må 'Knaldperlen' tage lille Marcus med ind på hospitalet.

- Jeg må kun se Marcus to gange om ugen i 30-60 minutter, og det er fordi, lægerne siger, at der er risiko for, at hans udvikling tager skade af at være sammen med mig, fordi jeg hurtigt bliver presset og stresset og græder i øjeblikket. Men vi kæmper lidt med dem for at få lov til, at jeg må se ham flere dage, lyder det fra Kia.

Frækkert på frækkert: Her er de nye ’Paradise Hotel’-deltagere

- Det er faktisk virkelig hårdt, at jeg ikke må se ham, for han er jo kun to måneder gammel, og jeg går jo glip af hele hans udvikling. Walle viste mig for eksempel en video den anden dag, hvor Marcus grinte bevidst, og der begyndte jeg bare at tudbrøle, fordi han jo ikke har gjort det overfor mig endnu, fortsætter hun.

- Derfor sender jeg hende også morgenbilleder hver morgen klokken fem om morgenen, når Marcus er frisk, så hun kan få en lille hilsen fra ham, siger Walid Bechara med et smil.

Dansk reality-babe scorer sportsstjerne

Det var ikke til at se på Kia Sødergreen, at hun er syg, da hun mødte op på den røde løber torsdag eftermiddag. Foto: Mogens Flindt
Det var ikke til at se på Kia Sødergreen, at hun er syg, da hun mødte op på den røde løber torsdag eftermiddag. Foto: Mogens Flindt
 

Ifølge Kia Sødergreen er det endnu ikke til at sige, hvornår hun kan komme hjem fra hospitalet.

- Jeg ved ikke, hvor længe jeg skal være indlagt. Nu har jeg været indlagt i syv uger, så jeg tænker, at det snart er på tide, at jeg skal videre, men det er ikke engang sikkert, at jeg kan komme hjem til jul, siger hun.

Reality-babe lancerer dildo

Heldigvis mærker den unge realitystjerne dog langsomt fremskridt.

- Det går stille og roligt fremad. Det går langsomt, men jeg kan da mærke, at der sker noget, afslutter hun.