Se eller gense det rørende øjeblik: Her kommer Amalies datter til verden

Kameraerne var med helt inde på operationsstuen, da Amalie tidligere på sommeren blev mor

Her bliver Amalie mor.
Her bliver Amalie mor.
Følg Underholdning

Vi har set hende flippe ud, set hende blive gift og set hende græde på tv. Men aldrig har vi set 25-årige Amalie Szigethy så bevæget og rørt, som da hun i aftenens afsnit af TV3-programmet 'Amalies baby' bliver mor for rullende kameraer.

Amalie på fødegangen i fuld krigsmaling

Amalie har valgt, at hendes lille datter skal komme til verden ved et kejsersnit, og det hele bliver filmet - både af kameraholdet og af Amalies mor - der selvfølgelig er med ved sin datters side.

Danmarks ukronede reality-dronning kan slet ikke holde tårerne tilbage, da hun efter ni lange måneders ventetid endelig får Josephine Charlotte op på brystet, efter den knapt fire kilo tunge baby er kommet ud af hendes mave.

Quiz om babyer: Ved du mere end Amalie?

Også mormor Charlotte, der har travlt med både at film, fotografere og holde sin datter i hånden, bliver ikke så underligt ramt lige i hjertekuglen, da hendes barnebarn kommer til verden.

Amalie har aldrig haft problemer med at lade kameraerne følge hende tæt, men at hun lader seerne komme så tæt på, er alligevel ret unikt.

Amalie scorer kassen på baby-tv

Mens hele Danmark altså får lov til at se kejsersnittet, så er Josephine Charlottes far, Mikkel Skelskov, forment adgang til sygehuset. I programmet følger man Amalies kamp for, at han ikke dukker op midt i operationen.

Mikkel Skelskov og Amalies forhold har været ikke-eksisterende, siden han i foråret brød ind i hendes hjem og skræmte den gravide tv-personlighed.

Amalie efter dramatisk indbrud: Mikkel er ustabil

Mere fra Ekstra Bladet+

Er Danmark for lille til store hemmeligheder?

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+