Se videoen: Endelig er der sex på 'Paradise Hotel'

Årets udgave af 'Paradise Hotel' har været lidt af en tam affære, hvad angår frække stunder, men i aften kan man endelig opleve sæsonens første omgang lagengymnastik

Onsdag går det endelig rigtig løs på 'Paradise Hotel'. To af hotellets gæster hygger sig under lagnerne, efter de længe har haft et godt øje til hinanden.

De to paradisoer Mathias og Trine står altså for sæsonens første 'Paradise'-knald, og på skærmen ser det ud til, at Mathias længe har kæmpet for at få det til at ske.

Det afviser han dog over for Ekstra Bladet.

- Jeg vil ikke sige, at det endelig lykkedes. Det er kommet helt naturligt. TV3 er gode til at klippe det sådan, at det ser ud som om, at jeg har kæmpet for at det skulle ske, men sådan er det ikke. Vi var begge glade for hinanden, fortæller Matthias og tilføjer:

- Når vi drenge snakker sammen, så har vi jo vores måde at snakke på som drenge, og TV3 klipper selvfølgelig programmet, så det er allerbedst. Det ser ud til, at jeg udelukkende jagter Trine, og man ser ikke, at hun faktisk også siger nogle søde ting til mig, lyder det fra Mathias. 

Mathias Hjort Danielsen, der har et godt øje til Trine. Foto: Janus Nielsen
Mathias Hjort Danielsen, der har et godt øje til Trine. Foto: Janus Nielsen

Har været kærester i tre måneder
Ifølge paradisoen var det ikke et mål for ham at have sex med Trine.

- Jeg havde selvfølgelig lyst til hende, men det var slet ikke det vigtigste. Det gik bestemt ikke ud på, at jeg bare skulle i bukserne på hende. Jeg er rigtig glad for hende, og vi er kærester i dag og har været det i tre måneder, fortæller han.

Realitystjerne overrasker i 'Paradise Hotel': Pigerne skal have girlpower

Selvom Trine allerede ved starten af optagelserne til årets 14. sæson af 'Paradise Hotel' fortalte, at hun helst ikke ville have sex på hotellet, så skete det alligevel.

Forelskelse, romantik og hed sex er efterhånden blevet en fast del af konceptet på 'Paradise Hotel', og årets sæson er ingen undtagelse. Seerne har dog skulle vente lidt længere end i tidligere sæsoner. Der skulle nemlig gå 14 afsnit, før to af deltagerne gav efter for deres lyster og sprang under lagenerne.

Afsnittet bliver sendt onsdag aften kl. 22 på TV3.

Paradiso afvist: Sygt pinligt!